Nie jesteś zalogowany na forum.
to rano jak wstał to ją mocniej do siebie docisnął i się chujkiem ocierał a co! ale oczka miał zamknięte ofc
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Jej sie recznik rozwinal ale nie spadł ha bo lezala
Otworzyla oczka jak ja obudzila podobna sytuacja jak wtedy co z nim spala. Widziala tez, ze ma oczy zamkniete. Lukala na razie na niego
nie mógł za wiele bo przecież podobno spał, więc już się dalej niestety nie posuwał tylko chujkiem się przy niej kręcił
Maria zagryzla warge jak nie widzial i sama go mocniej objela. Tez zamknela oczy.
to się na początku nawet zaskoczył, ale jak nie przestała po 3 sekundach to sam otworzył ślepka i nie wiedział co począć...i ją zaczął macać chcąć z niej ściągnąć ten ręcznik a co
Pozwolila mu chwile na dotykanie i otworzyla oczka -Co robisz? -zapytala cicho
- Rozpieszczam Cię...- powiedział i ją pocałował w usta.
Nie umiala sie odsuwac od 1 razu gdy ją całowal. Moze jak jej przejdzie zauroczenie to sie nauczy:D
Odwzajemniała namiętnie skoro ją nakrecił z rana.
to się biedaczek znowu nakręcał na więcej i się na nią wpakował! podczas tego całowania.
Jak sie wpakował na nią to przestala go calowac. Jak byla na boku to recznik jeszcze ja zakrywal a tak to juz sie stykali cialkami bez niczego.Dotknela go po ustach i spojrzała mu w oczy.
ohhh no to musiał, no po prostu musiał ją oblukać- Dużo lepiej niż sobie wyobrażałem... Jesteś przepiękna, Maria...
Nie zareagowala wczesniej, bo nie sadzila ze sie podniesie, zeby polukac haha
Zawstydzila sie, ale jakoś ją ten komplement ruszył, że dowaliła niemyslac -Chcę być twoja...
- Jesteś moja.- szepnął jej do ucha i zaczął ją całował po szyi i się chujkiem ocierał o jej cipkę, skoro już go prosiła o rozdziewiczenie haha
Tego jeszcze nie mieli wyjasnione w 100% hahah i to nie ona go gwalci!
Bała sie, ze zawalu dostanie ztej podniety hahah Juz sama sie poruszala jak sie ocieral i byla strasznie mokra. Znowu kodowala sobie te ocieranki jego tardego penisa na niej:D Dotykała go rączkami po glowce
to w końcu mogła zakodować coś nowego.... zwinnymi paluszkami rozpieszczał jej łechcinkę nie wiedząc, że ona ma słabe serce i stan przedzawałowy..
Miała dobre serce, ale nie sądziła, ze sie tak podnieci:D
To chwycila go za buzke i calowalago z jezykiem, bo sie poczula po tej lechcie bardziej i mruknela jak bardziej jej bodziec z lechty poszedł do mozgu:D A druga reka dotykala go po karku i plecach
to chwilę sie ją całowałz jęzorkiem,a potem zerkając na nią rozpieszczał jej cycki:
Sama byla w szoku, ze mu juz na to pozwala. Ale tak jej bylo dobrze, ze nie mogla przestac jak na razie:D
Spojrzała na niego niewinnie i zagryzla warge. Jeszcze jak ją broda mizial to miala dodatkowe doznania. Wiedziala kogo brac! a nie jakiegos ogolonego mięczaka:D
hahahhahaha a potem będzie miała wysypkę hahaha Złapał ją za ryjek i paluchami zwiedził jej usta, ale
a potem zadbał o drugiego cycka.
Oddychala coraz glosniej i podkurczyla bardziej nozki. Delektowala sie tym rozpieszczaniem cycka i jakos nagle jej przyszlo do glowy ostrzezenie jego siostrzyczki zeby sie nie spieszyla z nim:D
dobrze, ze nie myślała na jaki kolor sufit powinni odmalować hahaha Mikie już był zachwycony początkiem dnia i się rozkręcał dalej w pocałunkach aż się w końcu walcząc ze sobą i swoją cierpliwością dopchał się w końcu do jej cipki
I teraz to juz wglnie myslala o niczym innym tylko o tym co on robi. Byla taka mokra, ze jak jeszcze ja tam zaczal lizac to myslala, ze zwariuje. -Ay Miguel...-jeknela cicho! pod noskiem patrzac na niego
to się poczuł w jej cipkę i też swoim nochalem ją tak rozpieszczał
Tylko, ze Maria była ogolona ha
widziala jego poczucie...i czula:D Zaczela sie wiercic odtego podniecenia.
żeby była dobrze mokra, pragnąca jego chujka jak niczego inengo to rozpieszczał jej cipkę jęzorkiem