Nie jesteś zalogowany na forum.
-To wypijemy na pol...-i podala jemu. Zagryzla warge seksy.
no to wziął od niej i się napił- a co z ciastkiem?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To wziela do raczki i ciasto nabila na widelczyk -Sprobuj czy dobre...
zaśmiał się- Wydaje mi się, że będzie ok...- ale pozwolił jej się nakarmić
Usmiechala sie, a pozniej sama sprobowala.
- I CO? Miałem rację...
-Smakuje mi...-odparla i patrzyla na niego juz z podnieceniem w oczach
- W takim razie możemy chyba iść dalej...- powiedział uśmiechając się
-szampana chcesz zostawic na potem?
- chyba tak zrobimy...
Wiec odstawila go na szafke i patrzyla na niego. Przysunela sie
zaśmiał się- Oh... nie chcesz oglądasz filmów?
Ona jeszcze nie jarzyla co on serio chce ha -Mozemy poogladac...nie mam problemu...-speszyla sie
uśmiechnął się.- Zaczniemy delikatnie.... ale chcę cię dotykać podczas oglądania....- i jej zapuścił dwa filmiki bez bdsm o ile pamiętam ahha
https://www.xvideos.com/video19817055/c … shower_sex
https://www.heavy-r.com/video/303065/Sc … ed_Couple/ ten jest zajebisty hahahha
Patrzyla w napieciu. Onropne dla niej bylo jak ja tecznikiem przyduszal az sie skrzywila -bardzo mocne...-odparla a przy drugim to tez miala zdzwiko-Dwie kobiety?
- Hmm... chyba małżonka nie lubi jak mąż skacze na boki bez niej... ale chyba tylko on ją będzie posuwał
-chyba nikt by nie lubil...-i nie chcisla juz tego patrzec
- niektórzy nie mają nic przeciwko trójkątom, Maria...- i już ją lepiej macał rozpieszczając jej cipkę
-Na przyklad ty...dlatego mi to pokazales, tak?
zaśmiał się- Nie mam nic przeciwko, jeśli się wszyscy na to godzą.... ale nie, nie dlatego Ci to pokazałem... nie musimy tak się zabawiać i nie będziemy jeśli tego nie chcesz...
Juz miala jednego co lubil skoki w bol i lubil ruchsc wszystko na raz. Westchnela. -Musze do toalety...-bo sie bardzo przejela ze znowu sie wjebala i co najgorsze zakochala
hahahah chłopców też???! Mikie więc wyłączył filmik i czekał aż ona wróci i będą mogli się sami bawić.
Poszla do lazienki i sie zlapala za glowe. Przejela sie i nie wiedziala co robic.
Jak za długo nie wracała to mikie zastukał do drzwi od łazienki- Wszystko w porządku, Maria?
No to juz wyszla do niego, alw nie byla zadowolona -nie...chyba nie. Nie podoba mi sie to co zobaczylam...juz raz to przezylam...moj byly latal po i nych kobietach, czy trojkaty czy czworokaty...niewazne. Skoro to lubisz to nie przestaniesz...ja nie chce tego znowu przezywac...