Nie jesteś zalogowany na forum.
uniósł brewkę- Mi na pewno, a tobie?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-mi tez -odprla z usmiechem i jak chwilke ja pogladzil to dworiclansie na brzuch i scisgala mu bokserki powoli
Uśmiechnął się. - Chyba nie było Ci aż tak wygodnie...
Sciagnela mu bokserki i polozyla sie jak wczesniej. -to udowodnie ze jest mi wygodnie...
teraz to dopiero miał biedaczek problem!!! - Kotku... teraz to mi raczej niezręcznie....
Usmiechnela sie i juz sie nie bawila. Odwrocila sie znowu w str peniska i zebrala sie w sobie i go polizala
to już był zachwycony.- oh kochanie... Wiesz jak zaskoczyć..
Miala nadzieje, ze wszystko dobrze jej pojdzie. Zabrala sie za lizanie calego od gory do dolu i wdychajac zapch jego chujka ha a potem zaczela lizac koleczksmi jego glowke
Bezczelnie zerkał na to jak ona się zabawia na jego chujku.- Robisz to idealnie, kochanie..
Mogla zaczac sie zadtsnawiac czy te pochwaly to nie kit hahaha ale nie zaczela?
Podkrecal ja na wiecej, ale nie lukala na niego bo by sie wstydzila. W koncu zassala mu glowke penisa i wziela wiecej do buzi
łahahahahahahaha zły źle, dobry źle... WTF?!
- Weź go całego, kochanie...
Nie wiedziala czy da rade, ale sie starala i powoli wsadzila cslego na chwilke
No to sobie jęknął,a co.- O taaak....cudowne uczucie..
I brala go dalej tak do konca i w koncu zerknela na jego twarzyczke jak mu dobrze.
był zajebiście zadowolony i musiała poczuć co to znaczy brać do oporu, więc ją złapał za łepetynkę i docisnął, aby brała całego
To sie zakrztusila bo nie byla przygotowana ani przyzwyczajona
to zaraz ją puścił i spojrzał na nią- wszystko w porządku?
Odkaszlnela -tak, w porzadku.
to już ją złapał za ramiona i pociągnął do siebie i ją pocałował namiętnie
Tez go calowala i dotykala go po buzce -Te amo.
- wiem...- odpowiedział jej milusio i skoro on nie miał gaci to musiał się zabrać za nią.- Chcę cię poczuć kochanie... jaka jesteś mokra i spragniona mojego kutasa
To posciagala z siebie rzeczy-Bardzo cie pragne, Miguel...-i ocierala sie o jego cialko
- Masz mnie...- powiedział i się obrócili, że teraz on był na górze i się od razu wbił chujkiem w jej cipkę
Jeknela i go objela mocno -A ty mnie...
- i nic więcej mi nie trzeba...- powiedział i się dopychał chujkiem i dalej ją całował.