Nie jesteś zalogowany na forum.
pomiział ją za ramiona.- Obawiam się, że znajdę kilka pomysłów na to... oboje będziemy zadowoleni- powiedział uśmiechając się.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zaśmiała się -Dobrze...jednak najpierw zrobie sniadanie, bo juz mi burczy w brzuchu.
- POmogę ci i będzie szybciej..- wrzucił jeszcze na siebie spodnie i koszulę i zeszli na dół.
Maria wlaczyla radio w kuchni zaczela robic im super omleta. Usmiechala sie -ufasz mi?
- Oczywiście, kotku.... zamierzasz zrobić coś dziwnego na śniadanie?
-Hmmm a moze...pomoge ci przystrzyc brode ale nie bedziesz widzial lustra? Moze byc taka zabawa?
zaśmiał się- Ahhh więc jednak mój wygląd Ci przeszkadza? Za dużo czasu spędziłaś z Lucią, zdecydowanie... Już Ci mówiłem, że makaronu na brodzie nie zostawię...
Zasmiala sie -Przysiegam, ze nie przeszkadza mi. Dla mnie jestes najprzystojniejszy na swiecie-usmiechala sie -to tylko zabawa...
podszedł do niej.- No dobrze...zobaczymy co Ci z tego wyjdzie...
Usmiechnela sie, ze jej ufa. -Najpierw zjemy, mi guapo hombre...-i podala do stolu
jak wszystko odstawiła to ją pociągnął do siebie i pocałował ją w usta.- Jesteś najlepszym co miałem, Maria...
Odwzajemnila -jak ty dla mnie...chociaz nie jestesmy ze soba dlugo...przysiegam, ze nie klamie. Wiem, ze zostaniesz we mnie na zawsze...i zawsze bede po twojej stronie.
hahahah zostaniesz we mnie, jak to brzmi ahhaha Uśmiechnął się.- A ja po twojej... a teraz jedźmy póki wszystko jest ciepłe..- i sobie usiedli do żarełka.
Usiadla i zabrala sie za zarcie.
Zerkala na niego czy sie nie uwali ha
łahahahaha nie, nie uwalił się! - Na co tak zerkasz? Zastanawiasz się jakie jest minimum zarostu?
-zerkam, bo mi sie bardzo podobasz...wspominalam twoje oczy od pierwszego dnia kiedy cie zobaczylam w parku...
w lesie, ale co tam haha
- Hmm...do nich również masz zastrzeżenia?- zapytał rozbawiony
Usmiechnela sie -Nie mam zastrzerzen do niczego...nawet pomyslalam, moze to glupie...ale ze jestes mezczyzna moich snow...to ciebie malowalam nie wiedzac nawet o tym...to dziwne, ale tak...hmm probuje nie byc tak romantyczna, ale to wszystko...jest dla mnie teraz takie lepsze i piekne...ze nie umiem
- Mówisz teraz o tych swoich obrazach? Jestem pewien, że umiałabyś namalować co byś chciała..
-Bueno...zrobimy to...pobawie sie przy twojej brodzie a potem namaluje portret twoj...zobaczysz sie pierwszy raz na portrecie a nie w lustrze. To ciekawy pomysl...nie sadzisz? Najukochanszy...
- Hmm... no właściwie... to nikt nigdy nie malował mnie, więc czemu nie.... czy to ma być akt?- zapytał uśmiechajac się
-Aktami zajmiemy sie nastepnym razem...najpierw to bedzie portret...jak bedziesz zadowolony przejdziemy do aktow, obiecuje-usmiechnela sie i zjadla -przygotujmy sie w lazience
mikie dopił jeszcze kawkę.- No dobrze.... zobaczymy co mnie czeka..- no i poszli do łazienki.
Poszla z nim i zabrala sie za maszynke i byla bardzo delikatna -mozesz sie skupic na dotykaniu moich ud...
- Jezu.... żebyś poszatkowała mi twarz? - zapytał, ale w sumie nie mial nic przeciwko, więc delikatnie ją zmacał po kaczym udku