Nie jesteś zalogowany na forum.
Robila swoje ale zagadywala go -Podnieca mnie pan...pana palce...dlonie...
to ją złapał za rękę, aby go nie pocięła i pociągnął do siebie, aby usiadła mu na kolanach, a potem ją po wsu macał, wiec mogła go dalej depilować.- ty też mnie podniecasz, Maria...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To zagryzla warge patrzac na niego -juz skoncxylam...teraz przejdziesz do innego pokoju-usmiechnela aie i poruszyla tylecxkiem
- Obawiam się, że to będzie musiało zaczekać..- powiedział i zamaist sprawdzić ile mu zgoliła to ją pocałował dobierając się do jej cipki, skoro tylko sukienkę na sobie miała
No tylko kiecke. Ona go zmacala przez bokserki a potem sciagala je z niego
- mam nadzieję, że teraz nam nikt nie przerwie...- i żeby nie tracić czasu od razu się wpakował paluchami w jej cipkę
Jeknela i zlapala go za peniska i obciagala mu skorke
uśmiechnął się do niej, rozpychał się chujkiem, a kciukiem ocierał się o jej łechcinkę.
Chyba palcami. Tez sie usmiechnela i puscila go by mogl juz sie wpakowac wlasnie chujem
hahaha no no o paluchy chodziło haha to jak zabrała rękę no to już nie miał na co czekać i się powoli mm po mm wpychał chujkiem w jej cipkę
Zarzucila mu nozke na biodro i mocniej go scisnela za plecy. -Kochanie...-jeknela
to już się mocniej dopchał do oporu, bo wiadomo, że wolał mocniej niż trutu tutu
To jak sie dopychal to ona tez w tym samym tempie conon.
no to już mu było lepiej i ją za tyłek złapał, ale pamiętając jej ucieczkę w dupę się nie pchał haha
I o to chodzilo. Calowala go po buzce i po szyi i jeczala mu seksownie bardzo sie podniecajac
no i tak aż się wybzykali zanim sapacz im przerwał:( Po bzykanku mikie spojrzał na nią.- to teraz chyba mogę już zobaczyć jak wyglądam...
-Mozesz...-odprla bo nie zrobila nic konkretnego, by nie przedtal jej ufac teoche przystrzygla tylko
ale co się nastresował to jego hahaha Obejrzał się z każdej strony i uznał, ze nie wygoliła go, więc nie jest źle haah - Hmm całkiem nieźle jak na twój pierwszy raz...
-Bałeś się?-zasmiala sie -Nie chcialam ci zrobic nic niefajnego...i bylo to ciekawe.
- miałem małe obawy..- i odezwała się jego komóka i teraz się pochwal kim był sapacz haha
Jeden z przyjaciol Batmana ha musieli pomeczyc Matie.
Spojrzala na niego jak odebral, a potem sie ogarnela
to chyba idiota w takim razie, skoro się dał namierzyć hahahahha - Zgarnijcie go i przedstawcie zarzuty....- powiedział i zakończył rozmowę.- to na czym skończyliśmy, kochanie?
-Kto to byl?-zapytala ciekawa
- Znajomy... namierzyli numer, który do ciebie dzwonił i się tym zajmą..
-Uff jakis plus. Kto to byl? Znamy go?