Nie jesteś zalogowany na forum.
Zasmiala sie A dla pana zloty. I to wszystko. Bedziesz moim zlotym bozkiem-smiala sie
- OK, tyle mogę zrobić...- no i mikei zapłacił jako dżentelmen i pojechali do jakiejś cukierni.- od razu wypijemy tam kawę?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-tak i zjemy ciastko, a pozniej wrocimy do teojego portretu...jak juz skoncze wtedy sie tozbierzemy do nagosci i posmarujemy sie farbami gdzie tylko chcemy...ma byc to artystycznie
to mu oczka zleciały.- mam nadzieję, że nie będziesz miała po tym uczulenia...
-nie mam...juz kiedys sie tak bawilam...
to sie zszokował- Serio??- zapytał, bo przecież to on ja rozdziewiczył to kto śmiał oglądać jej cipkę?!
-tylko mialam wtedy bielizne, nie bylam nago...nie denerwuj sie-usmiechala sie
- Jasne... porozmawiamy o tym w domu, kochanie- i jego komóka świrowała, więc zerkał co to jest i aż go obrzydzenie wzięło przy pierwszym ahhaha, przy drugim już się lepiej poczuł, ale ich podsumowania go rozkładały, dwójka pozostałych byłą zbyt normalna w porównaniu z dwójką pierwszych ahahahha
No a ona nie wiedziala coon dostaje,wiec sie wpakowala do samochpodu iczekala azruszy
odpuścił sobie i schował komórkę, a potem zerknął na nią i pojechali do kawiarenki, musiał sobie odreagować brzydala numer 1 hahahah
Myslala, ze to z jego pracy, wiec nie dopytywala. Rozsiedli sie w kawiarni i zamowili ciasteczka.
no tu już lepiej ahahha ale nie takiego mikie go widział hahha i kawkę ofc zamówili haha
- Opowiesz coś więcej o tym swoim obrazie, któy ma powstać?
-Nie potrzebuje zebys sztywno siedzial -zasmiala sie -Mozesz sobie cos porobic na telefonie albo komputerze, ale musze miec cie na oku -usmiechala sie
zaśmiał się- Nie zamierzam się nigdzie oddalać kochanie...
-I serio chcesz dalej gadac o tych farbach do ciała?
- Oczywiście.... jestem ciekaw, który twój ex dostąpił zaszczytu dotykania cię...
Zaśmiala sie -Serio? Przecież nie stalismy od siebie na metr przez ten caly czas jak z nimi bylam. Troche sie dotykalismy...
to już się znowu interesował tematem. - hmm... opowiedz coś więcej...
-Ay Miguel...nic takiego...i nic ciekawego. To tobie sie oddalam i z toba bylo cudownie...-pomiziala go po raczce
uśmiechnął się- no dobrze.. ale możesz chyba powiedzieć, z którym używałaś farb do ciała..
-No dobrze -zasmiala sie -Z tym najgorszym z moich bylych...Alonso.
łahahahahhaha to aż się roześmiał.- Nie wierzę, serio? Co takiego miał w sobie albo jakim cudem cię przekonał do tego
https://www.youtube.com/watch?v=tE7tHx1lokY teledysk <3<3
-On dobrze udawal. Byl lagodny na poczatku...nie wiedzialam, ze mnie uderzy...w zyciu bym nie przypuszczala. Byl bardzo inteligentny...sam tezzajmowal sie sztuką, więc tak jakos wyszlo, ze wpadl na tenpomysl.
co cię w nim kręci? haha
- No cóż... musiał zaleczyć swoje kompleksy, których nie mógł się pozbyć jak na przykład swój wygląd...
wzruszyl mnie ha
Zdzwila sie i spojrzaała na niego uwaznie -Wyglad? A skąd wiesz jak wygladał?