Nie jesteś zalogowany na forum.
zacieszył się- Dlaczego? Przecież to nic złego jak coś zdejmiesz...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Dobrze...-odparla i sciagnela buty zacieszajac sie, a potem wrocila do malowania jego
- Zapamiętam to sobie...- i już coraz lepiej się po chujku macał.
Uznała, ze mogła go nie podkuszac. Zagryzła wargę i starała się dalej go malować bez rozpraszania
przynajmniej była jakaś reakcja to już coś hahahah nie przerywał sobie, uznajć, że jak będzie cierpliwy to w końcu maryska wymięknie
-Miguel, rozpraszasz mnie...-powiedziala odkladajac pędzel
- Nie zauważyłem, ale moze dlatego, że nie pozwalasz mi zobaczyć jak ci idzie
-Mozesz podjesc i zobaczyc...
nie był głodny haaha ale spoko, że skorzystał zokazji i podszedł, ale nie patrzył na obraz, gdzie miał chujka jak słoń, tylko od razu złapał maryśkę za ramię i ją pocałował
Wstała do niego i odwzajemniala pocalunki i zaczela go macac po klacie i coraz nizej az po podbrzuszu nad chujkiem, by gokusić.
- zlituj się maria.... już nie mogę wytrzymać, abyś mnie dotknęła- bo to nie było kuszenie!!!
-perdon...-powiedziala niewinnie i dotknela go juz po chujku i obciagala mu skorke. Mruknela przy jego usteczkach.
- o tak... właśnie, tak, kochanie..- bo ile sam się moze macać
i się szarpałz jej ciuszkami, skoro buty pfff ściągnęłą
Macala go coraz szybciej skoro juz mial twardego od swojego macania i pozwolila mu sciagnac z siebie ciuszki i puscila jego chuja
to jak została bez ciuszków to ją obrócił, aby mogła się oprzeć o krzesełko, na któym jeszcze chwilę wcześniej siedziała i się wbił chujkiem od tyłu w jej cipkę
To sie trzymala i zaczelajuz jeczec jak ja dobrzeposuwal
to za włosy ją pociągnął, aby się podniosła i żeby mógł jej cycki macać
Wyprostowala sie bardziej i jedna raczka zmacala go po raczce, ktora dotykal jej cycka
- Jesteś idealna.... wszystko w tobie uwielbiam..- szepnął jej do ucha jak już mógł ją posuwać jak chciał
-AY te adoro...-jeknela mu i poczuwala sie mega do orgazmu
to się mocniej wbił- wiem, że bardziej niż tylko uwielbiasz
-Tak...bardziej...-wysapala isie trzymala mocno krzesla, chociaz jak sie tak wbil to krzeslo sie szurnelo i miala emocje ha
POmyślał po swojemu, więc się mocniej wbijał tak jak sobie życzyła i już coraz szybciej
Ona rozkoszowala sie kazdym pchnieciem:d w koncu pozwolila sobie,zeby dojsc jęcząc jego imie!
to jeszcze sie trochę powpychał i też mu się doszło, ale wycofał się, aby mogło jej po udkach spłynąć skoro poprzednio na brzuch się jej spodobało i jeszcze się ocierał o jej cipkę