Nie jesteś zalogowany na forum.
uśmiechnął się- pamiątkowe zdjęcie z twojego pierwszego razu...nigdzie go nie wykorzystam, możesz być spokojna
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Jak mnie uwolnisz...to od razy to kasuje-podniosla brwi
- Nie wydaje mi się....- i zdzielił ją ręką w cipkę
To podskoczyla lekko i zagryzla warge. Juz sie nie czepiala. Zachwycona byla tym klapsem.
Aby nie zamknęła się w sobie to językiem zaczął rozpieszczać jej sutaski
Zaczela sie juz krecic -ciezko mi nie mogac cie dotknac...
- Korzystaj z przyjemnością jaką dostajesz...nie zawsze musisz dawać... teraz tylko bierz..- szepnął jej do ucha, a potem szpicrutą jej przyłożyłw cipkę, żeby panowała nad sobą
To znowu podskoczyla i szybko juz oddychala. Patrzyla na niego. Na jego wyraz twarzy jak to robil
był full skupiony! dotknął jej cipki szpicrutą i kiedy była gotowa na więcej to jej w sutasa przyłożył
Podniecal ja tym skupienie, ze byl zaangazowany tak jakby oracowal haha
Zagryzla warge i mruknela -O boze...
dokłądnie tak było! pracował na jej orgazm...Spodobało mu się, że tak dobrze reaguje...i dostała w cipkę, a zaraz potem w brzuch, bo pewnie już się nie spodziewała, że raz za razem będzie miała cios
Maria zadrzala i byla juz bardzo mokra. -podoba ci sie?
- bardzo..- powiedział i jej przyłożył szpicrutką znowu w cipkę, a potem ją z kulturką polizał po cipce
To zaczela sie krecic z podniecenia dupeczka -Ojej...ale mingoraco...9
uśmiechnął się do jej cipki- daj się ponieść, Maria....- i zassał jej łechcinkę jak dobry odkurzacz
Pchala sie na niego cipeczka do przodu -o tak...chce tego...
wiedział, że tego jej własnie trzeba...i jak się tak pchała to zanurkował jęzorkiem w jej cipce
Nozkami go oplotla gdzies za plecki i miziala go przy tym. Pociagnela troche swoke raczki biedne
nie planował tam zostać na dłużej! ale jak już go zakleszczyła to się jeszcze kręcił jezorem i tamrosił jej cycki
Zmruzyla oczka i byla zachwycona-Dotknij mnie po twasrzy...-dowalila
ze co?? zdziwił się taką prośbą, ale pomiział ją po ryjku,a potem sę pchał paluchamiw jej ryjek
Podobalo jej sie jak ja mizial i bladzil paluchami a jak juz sie pchal nimi w ryjek to wycisgnela jezyk i polizala j s potem muskala ustami
to jak tylko troche miał je mokre to wycofął się jęzorkiem i skupił się nim na lechcie i mokrymi paluchami wbił się w jeszcze bardziej mokrą cipkę
To juz sie wila i jeczala podniecons -co ty ze mna robisz...
to już tylko paluchami ją posuwał- to co sprawia ci tylko przyjemność...- i też się nimi wycofał i jej przyłożyłw cipkę ręką