Nie jesteś zalogowany na forum.
I dzieki niemu tak sie czula i czula, ze sie szybko rozkreci ha umial powiedziec.
Krecila sie na nim, zeby nie przerywac seksu w tej pozycji.
Mruczala pomiedzy pocalunkami
No i na to właśnie on czeka haha miała dziś dobry dzień i jej pokazał kolejną nowość.... robił grunt pod lodzika z tym paluchem w jej ryjku
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
A ona omamiona robila co chcial. Polizala paluszka a pozniej go tak sexy ssala i zerknela mu w oczka.
to aż sobie jęknął- Oh... nie mogę się doczekać więcej, kochanie...
Jak jeknal to sie bardziej poczula i zmacala mu jadra jak w nia wchodzil
-mamy coraz wiecej, kochanie...
to się dopychał do oporu, aby dalej go tam macała.
-O Boze!-jeknela glosniej i scisnela go za jaderka. Sama w sumie pomyslala o tym, ze zeobilaby mu lodzika na dniach hahaha
w końću zabrał jej rękę i ją splótł ze swoją i się już tylko pchał, aby im się dosżło, skoro już był jej bogiem haha
Wiec spojrzala w koncu jak sie w nia wpycha i zaczela dochodzic glosnie jęcząc.
- o tak, kochanie.... chcę czuć jak dochodzisz...- szepnął jej do ucha i zaraz sam doszedł i się spuścił w niej, bo juz chyba mógł bezproblemowo ahhaha
No juz tak ha
Poczula go i te doszla i pulsowala na nim po orgazmie i jeszcze glosno oddchala.
to jej zafundował kolejne wrażenia i się zniżył i lizał jej cipkę z tych wszystkich płynów
Jak ją lizal jak opetany to zaczela sie wic od razu nakrecajac sie znowu-O jezu, Miguel...oszaleje...
to się wepchał paluchami i dalej ją lizał, skoro tak dobrze reagowała na jego ruchy
Dotknela go po glowkce i po szy. Wila sie iwierzgala nozkami z podniety
to żeby go nie powaliła jakimś cudem to się wycofał i ją obrócił na brzuch i od tyłu ją brał jak chciał znowu jej blokując rece, niech się uczy co to są powazniejsze zabawy
Takiego zniewolenia sie nie spodziewala. Slinila przescieradlo i zerknela na niego ha
ośliniona?? hahaha - Dojdź dla mnie jeszcze raz, Maria.... jeszcze raz...- i mocniej się pchał chujkiem
Jak prosil to sie poczula i doszlachociaz w tej pozycji byla jednak troche zawstydzona.
hmmm niby dlaczego? Jak doszła to się dalej pchał i to już na speedzie i tak aż jemu się jeszcze raz szczęsliwie doszło i wtedy już jej pozwolił się nacieszyć wolnością.
To usiadla i poprawila wloski. Spojrzala na niego. -Lubie jak mi pokazujesz co lubisz...-i dotknela go po klacie bo usiadla na przeciwko -I jestes taki seksowny...
uśmiechnął się.- Nie mieliśmy zwiedzać miasta?
-Koniecznie musimy to zrobic -usmiechnela sie do niego
uniósł brewkę- co jeszcze koniecznie musimy zrobić?
To przytulila sie do niego -Otwieram sie przy tobie...jestes taki cudowny dla mnie...nie musimy teraz wychodzic. Mozemy juz dzis tu zostac, razem... skoro tak nam dobrze. Mamy czas na zwiedzanie.