Nie jesteś zalogowany na forum.
tgo na nią spojrzał na podpisie. - a to dopiero początek, Maria....
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-to przeszywajacy wzrok...
uśmiechnął się- Ay.. chyba nie jest aż tak źle...
-wybierz sobie dwie imie bo jestes dwoma mezczyznami w jednym-zasmiala sie -ten ostry i ten lahodniejszy miguel...
zaśmiał się- W pracy najczęściej pracuję jako Alejandro... może to ci pomoże.... Podobało mi się jak reagowałaś na to co nowe...
-w tej tajmnej pracy...co byles taki grozny i robiles miny orzeszywajace mnie...alejandro pasuje do tego ktorry dalej klapsy i ciagnie za wlosy...-zawstydzila sie
- Po twojej reakcji wnioskuję, że ci się spodobało....teraz już wiesz jak to jest kiedy użyjemy szpicruty albo pejcza...
-Wyobrazam sobie...na poczstku nie wiedzialam co sie dzieje...byles mocny w klapsaxh...
- przepraszam... Gdybym cię uprzedził za dużo byś analizowała...- i jak tak dalej leżeli to ją po plecach zaczął rozpieszczać
-Nie przepraszaj...-odparla i mruzyla oczka jak ja cslowal po plecsch -to mi sie podoba...lubie jak zajmujesz sie kazdym kawalkiem mojego ciala...
- Uwielbiam każdy milimetr twoje ciała, Maria... jesteś idealna.... we wszystkim..
-Na prawde tak myslisz?
no to spojrzał na nią- Maria....już dawno ci mówiłem, że jesteś idealna.... Wiem, że masz kiepskie doświadczenia, ale to już za tobą.... Musisz uwierzyć w siebie..
-wierze tobie...nawet jak jestes taki dziki -zacieszyla sie
zaśmiał się- Jestem potulny jak baranek, Maria..
-Czasami -usmiechala sie ladnie
Uśmiechnął się - Hmm... za kilka miesięcy powiesz, że częściej niż czasami jestem taki potulny..
-wtedy na pewno wrocimy do tego, kochanie-pogladzila go po brodzie
- Na co teraz masz ochotę?
-Zamowimy do pokoju szampana i cos do jedzenia?
- Jasne.... na co masz ochotę?- zapytał zbierając się z wyrka
-Zamowimy jakies miesko konkretne, ziemniaczki pieczone i surowke. A potem szampan i cos slodkiego.
a mówił jej, zeby jadła w restauracji ahhahaha - Zobaczę co da się załatwić..- i zszedł na dół, bo kurwa oni domek przecież mieli hahahaha
Aaa no tak. Ale na dowoz mozna zamawiac zarcie hah
Ona lezala i cieszyla sie jego miloscia.
no dlatego Alex zszedł na dół, licząc, że jakieś ulotki z żarciem są, wiec zamówić 2 mięsne dania, do tego ofc szampana i jakieś ciaska z kremem, bo tylko takie się liczą! A potem poszedł się spuścić w kibelku