Nie jesteś zalogowany na forum.
-Nikt nie bedzie wiedzial...-powiedziala, ale juz sie zawstydzala, ze mogliby sie domyslac
Uśmiechnął się do niej- Maria...naprawdę? Wierzysz, że nie wiedzą dlaczego oboje zniknęliśmy? Oh kochana..- i już ją puścił, aby mogła się od nowa ruszać..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Omawiamy sprawy...-powiedziala ciszej i zaczela znowu coraz szybciej
zaśmiał się - Zobaczymy...- i ją złapał i usadził na toaletce i sam się pchał do oporu, aby mogła się cieszyć jego pchnięciami
Trzymala go mocno i sie rzneli na toaletkce ktora sie trzesla ha
dobrze, ze nie połamali hahah no i tak aż do szczęsliwego finału, a potem mikie się poprawił i ją pocałował. - hmm to ostatnie sceny i znikamy, si?
-Tak...-powiedziala zarumieniona i ubierala sie -Musze isc na poprawki.
to ją jeszcze pocałował w szyję- Dobrze...i kiedy będą się nimi zajmować będziesz wspominać jak cię całowałem tu i tu...- powiedział i ją pocałwoał w usta. - i co robiliśmy podczas twojej przerwy
-Ahh kochanie, doprowadzasz mnie do szalenstwa-usmiechnela sie i w koncu wyszli. Maria poszla na poprawki i na ostatnie sceny.
Gabryś znacząco spojrzał na mikiego - no brawo... Nikt się nie domyślił... - powiedział kręcąc głową, że nawet tu sobie nie odpuścili!
Hahahah a Maria serio miala nadzieje, ze mysleli ze gadali o sprawach prywatnycj w koncu jej menadzer
Pracowala nadal chociaz tym razem ciezej jej bylo sie skupic jak myslala o tym seksie
a nie służbowych? hhaah
no to jak się pomyliła 3 raz idąc prostą drogą to się pan reżyser zdenerwował haha- Maria! tak dobrze CI szło, a teraz na końcu robisz takie głupie błędy? Skup się!
No sluzbowych mialo byc w zamysle hahaha
-Tak, przepraszam...ja wiem...ide i musze tam zerknac...wszystko wiem. Juz bedzie dobrze-pokiwala glowka i zaczeli na nowo
to mikie zerknął na nią i nawet się oblizał, aby mogła podziwiać jego język jak już się yak nie mogła skupić
Wiedziala, ze nie moze na niego patrzec ha wiec juz nawet nie obkrecala tam glowki. Wziela pare wdechow, skupila sie i w koncu sie udalo idealnie.
no to padło w końcu od reżyserka - Cięcie! Koniec! Mamy to! - i się cieszył, że na dzisiaj mają koniec...
To sie ucieszyla i podala raczke nawet rezyserowi. Wszyscy sie cieszyli, ze sie ladnie udalo i bili brawo
no to gabryś się zmył, a mikie podszedł do maryśki- Brawo nasza gwiazdo... teraz możemy się wybrać na kolację...
Usmiechnela sie do niego -Z checia. Tylko przebiore sie w swoje ciuchy i bede gotowa. Chce tylko wiedziec kiedy teledysk bedzie gotowy, zeby go wypuscic.
- Jutro jeszcze dokręcimy sceny dodatkowe i myślę, ze za miesiąc będzie porządnie zmontowany i może iść w swiat...
-Ok. Czyli na koncertach bede mowic, ze niedlugo wyjdzie nowy teledysk-rzekla i poszla sie przebrac wspominajac seks
to mikie grzecznie czekał na nią, żeby mogła się tam lepiej nakręcić samotnie haa i żegnał się z ludkami
Przypominala sobie lukajac na toaletke, ale juz wolala niemyslec o tym. Jak sie ubrala i wziela torebeczke to poszla do niego -Ok, mozemy isc.
No to ją wziął za rękę, żeby się cieszyła i poszli do samochodu i tam ją pocałował. - Na co masz ochotę?
Miziala go po policzku i po brodzie -Ma soczystego steka-usmiechnela sie