Nie jesteś zalogowany na forum.
- rozumiem...- powiedział zerkając na nią.
Miguel westchnął - rozumiem, że to tylko tymczasowe rozwiązanie....
No i bosski pokiwali na tak - Oczywiście... Pół roku max, potem Maria i tak ma kontrakt do negocjacji..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie ma wyjscia -usmiechnela sie -Ja i tak najwiecej pracuje z Miguelem, Miguel wszystko zalatwia.
- więc mamy wszystko załatwione, jesteście wolni...
J. Spojrzał na maryske - może przy kawie omówimy szczegóły? Twój facet nie musi się o nic martwić..
-Miguel wie, ze sie nie musi martwic-powiedziala od razu,zeby nie bylo ze to randka -mozemy umowic...jutro, bo dzis wyjezdzamy.
J. Się uśmiechnął - świetnie, więc jutro o 10?
-O 11-powiedziala z usmiechem bo wolala dluzej pospac a jeszcze musieli wrocic z lasu
- w porządku... Kawiarnia na rynku?
-Ok. To do zobaczenia jutro. Omowimy nasza prace-rzekla i poszla do miga -Mozemy isc.
Mikie się pożegnał z resztą i poszli do samochodu - uważaj na nioegfoz podejrzanie wygląda..
-Tak myslisz? Nie zauwazylam. Mogles powiedziec, ze sie nie zgadasz na niego i poszukamy kogos innego. Moze to tylko wyglad, a okaze sie w porzadku...
Zaśmiał się - mogłem, ale muszę dać im pretekst.. - powiedział i pojechali do jego domku się pakować.
Przyjechala piekna do studia gdzie mieli krecic reklame.
i ofc, że Joaquin już tutaj był i dopinał szczegóły, aby Maria była zadowolona z jego usług.
Maria krecila taka reklame do Peta latino ha wiec ni ebylo to gowno:D
https://www.youtube.com/watch?v=Pj76ILC … PETALatino ale musiala sie troche ubrudzic
hahaha a miało być gówno! więc pewnie dzieki Joaquinowi poszła w lepszą stronę hahaha J. Ją obserwował i zastanawiał się jak się do niej zbliżyć
Haha no cala kampania:D Marie jak pochlapali sztuczna krwia i nagrala kwestie w koncu za 10 razem dobrze ha to miala przerwe i poszla napic sie wody. Wyslala tez miguelopwi mmsa
- Może jak skończysz zjemy obiad na mieście i porozmawiamy o wczorajszym?
-Niestety nie.Juz mam plany jak skoncze...a ty sie nie umowiles ze swoimi kolegami z wczoraj?
- Nie są moimi znajomymi....
-Wiec jadasz z nieznajomymi...ciekawe hobby.
- To chyba Ty nie wiesz kim oni są... Pracujesz dla nich, Maria...
-No nie sądze...ja ich nie znam.Pracuje dla wytworni...
- Ale nie masz pojęcia o głownych udziałowcach... Bez nich dyrektorzy w meksyku i hiszpanii nic nie zrobią... Ich podpis jest najwazniejszy... Mówiłem Ci, że Miguel się blisko z nimi trzyma.... Handluje bronią czy narkotykami?
-Por favor...-powiedziala tylko,bo w zyciu by mu nie powiedziala -Mozesz zajac sie nasza wspolpraca czy bede musiala sluchac tych bredni ciagle?
- wybacz, widocznie twój chłopak nie ma tyle zaufania do Ciebie.... i tak, możemy zajać się pracą, zaraz skończy się przerwa