Nie jesteś zalogowany na forum.
- Nie masz czym... porozmawiacie chwilę o płycie, teledysku... wręcz te same pytania co ostatnio w tv... Już wiesz jak to działa, skarbie..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Wem, ale jeszcze nie jestem do tego tak przyzwyczajona.
pomiział ją po ramieniu - Nie przejmuj się... Wszystko będzie dobrze..
-Dziekuj kochanie za wsparcie -usmiechnela sie i weszli do studia. Przywitali sie z ziomkami i Maria zajela swoje miejsce. Mowili jej kiedy zacznie sie audycja i wypytywali co tam w zyciu slychac.
to Mikie się ładnie jej przyglądał, ale nie wtrącał się w rozmowy, skoro miała jeszcze jakieś bariery. Musiała się uczyć radzić sobie w takich sytuacjach i być naturalna...
I bylaaa! Jak sie zaczelo to si enawet posmiala i byla cute!
do mikiego zadzwonił Damianek, więc żeby nie przeszkadzać to wyszedł i rozmawiał na zewnątrz słuchając marudzenia Damianka i pytań jak tam ich bzykanko
Maria sie nie stresowala, skoro ludzie byli mili i zadawali sensowne pytania. Jak zakonczyli wywiad to sie podniosla i podziekowala im wszystkim. Zobaczyla, ze nie ma Miguela.
-Aa twoj manadzer wyszedl. Mial telefon. -rzekla jedna dupka
-Ok, dziekuje -usmiechnela sie
-Bedziemy dzwonic. Pewnie po wypuszczeniu teledysku. Mysle, ze na pytania z telefonami od fanów.
Mikie jak się znudził rozmową to wrócił, a ona już była po - Oh, już koniec? I jak było, chyba udało Ci się zapomnieć o stresie, Maria..
-Nie wygladalo, zeby sie stresowala -powiedzial kolo co prowadzil z nia wywid
-Bylo bardzo dobrze i miło. Jestem zadowolona-usmiechnela sie do Miguela
Uśmiechnął się - Wiedziałem, że będzie dobrze... na dzisiaj mamy jeszcze tylko do zobaczenia finalną wersję teledysku i ruszamy z promocją na poważnie...
-No to lecimy -usmiechala sie i pomachala ludkom -To do zobaczenia za jakis czas -rzekla i wyszli z radia
No to dojechali do pracy, Gabryś z Victorią byli już w wytwórni...i czekali na MMki i inne ludki
Jeszcze w samochodzie go pocalowala, zeby ja pozniej nie kusilo i poszli do srodka. -Holaaa!-powiedziala radosnie jak ich zobaczyla. Usciskala na poczatek vicky mocno a potem cmoknela garbiela
to bachorek był zadowolony, że ją wszyscy uwielbiają - Co mi pokażesz? Wujek Habriel już mnie oprowadził po wytwórni, widziałam jak nagrywa się płytę! woooow
Mikie się uśmiechnął i objął Maryśkę- to teraz zobaczysz jak się przygotowuje teledyski... będziemy rozmawiać o nowym teledysku Marii, ale ciii to tajemnica...
Maria sie usmiechnela do Miguela jak ja objal. Cieszyla sie bardzo ha
-Tajemnica nawet dla mnie-zasmiala sie
- Nie przesadzaj... przecież rozmawialiśmy o tym..- powiedział zerkając na maryske
-Ale nie wiem jak dokladnie to bedzie wygladalo-usmiechnela sie i poszli dalej na rozmowe. Maria wziela mala za reke.
no to sobie usiedli w jakiejś małej salce konferencyjnej i gabryś przemówił. - Ok, wszyscy uznajemy, że drugim singlem będzie no se llorar, zgadza się?
-Ja jestem bardzo za. Jest różny od Presentimiento. Ludziom na koncercie się bardzo podobało...-powiedziala Maria lukajac na wszystkich i sie cieszyla, ze Vicky grzecznie siedzi.
- ok, rozmawialiście jak ma wyglądać teledysk? Jakieś sugestie? - zerknął na maryśkę, a potem na mikiego.
Vicky siedziała i notowała, że rozmawiają o nowym teledysku super gwiazdy
-Nie rozmawialismy o tym. Tym razem jednak nie bedzie to w Paryzu -usmiechnela sie -Nie wiem jak to widzicie...czy mnie samą czy ktos jeszcze?
mikie się uśmiechnął - Możemy spróbować znowu w Paryżu...
Gabryś się zaśmiał- Nie przesadzajmy... Hmm myślę, że możemy iść w twój udział... No chyba, że nie masz ochoty, ale poprzez teledysk ludzie cię zapamiętają..utrwalą twój wizerunek
-Ja nie mam nic przeciwko. Myslalam tez o kims kto sie nie rozumie, o ludziach, albo o mnie z kims. Ze niby są razem ale sie nie znają dobrze, swoich potrzeb, dlatego sie kłócą...jak mowi tekst piosenki "po prostu nie umiem plakac jesli nie boli, nieznasz mnie".
Gabryś się uśmiechnął- I chcesz wkręcić znowu Miguela? Nie wiem czy jest gotowy...
Miguel się roześmiał- o nie nie, nie liczcie na mnie... z Vicky pooglądamy jak się inni męczą..