Nie jesteś zalogowany na forum.
- Coś się znajdzie..- powiedział mikie i jej podał, bo nie chciał, zeby dziecko się poparzyło..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Dziekuje, Miguel-usmiechnela sie milutko i napila sie kawki -Ustalilismy z Gabrielem ze w telefysku bedzie wspomnienie seksu. Ja z takim modelem...
to spojrzał na gabriela, a potem na maryśkę - jak bardzo ma to być wspomnienie sexu?
-Zeby ludzie uwierzyli...bez stanika i z obsunietymi majtksmi scena-usmiechnela sie
- nie wuydaje mi się to konieczne w teledysku...i mamy dziecko w towarzystwie...- dodał, bo koniec tematu sexu hahaha
-Ay perdon. To tylko byl zarcik -lukala na niego
- Porozmawiamy w domu o takich żarcikach...- powiedział z groźną minką
Bala sie takich min! Hahaha juz byla grzeczna
-No to porozmawiamy...
pewnie po pobycie we Włoszech bardziej hahaha
- Świetnie, coś jeszcze mnie ominęło czy na dziś kończymy? Myślę, że nagrywanie możemy zacząć za 2 dni
-Ok, a teraz zajmiemy sie nasza Bictoria-usmiechnela sie do niej i ja cmoknela nawet w czolo
VICKY się cieszyła, że w końcu jest ważniejsza hahha - Pomożesz mi potem napisać prace domową z tego?
-Po obiedzie sie tym zajmiemy. We wszystkim ci pomoge, kochanie-usmiechnelansie a potem dopila kawke -No to lecimy...
- to co? Zbieramy się moje damy? Podrzuć mi Gabriel na maila listę miast na trasę koncertową, marii- i się pożegnali i pojechali do domu.
Tu juz jest kariera a nie tv ha
Wiec
Przyjechali i sie ze wszystkimi przywitali. Maria sie rozglasala przy pierwszym planie
mikie chwilę rozmawiał z gabrysiem, a potem zerknęli na maryśkę- to co? Makijaż,s trój i zaczynamy?
-Tak....jestem gotowa na wszystko-usmiechnela sie i poszla sie ogarniac do tych scen w scenerii domu
https://youtu.be/IhK4Svd7PhA
łajhahahah tylko u nich paco nie było hahaha
gabrys ofc pochwlaił się, ze też jedzie do aspen! jak zostali sami i zastanawiali się czym zaskoczyć tam panienki
Hahahaha nooo!
Maria byla bardzo skupiona i nie myslala o Aspen haha tylko sluchala scenarzystow i rezysera i profesjonalnie wszystko wykonywala.
to jak ją mikie zobaczył do sceny przy toaletce to był zaskoczony, bo wcześniej takiej jej nie widział, tylko fedu:( - Uhh gdyby się tak na co dzień malowała musiałbyś jej zatrudnić ochronę, żeby mieć pewność, że nie ma innego na boku- powiedział Gabryś zacieszony- Nieźle Ci się trafiło z Diany na mix diany i modelek... masz 2 w 1..- oczywiście mówil tak, aby maryśka go nie słyszała
No nie slyszal, bo by poszla gadka haha ale po tej scenie sie jednak brechtala i pytala czy dobrze wyszlo, bo nie lubila zgrywac takich damulek jak w posiadlosci fedu.
mikie był zachwycony, maslane oczka aż miał hahah Gabryś do niej podszedł- świetnie poszło.. to co? Teraz powoli po schodach zejdziesz, abyśmy mieli dobre ujęcia i wyjdziemy na zewnątrz..a potem się przebierzesz..
-Dobra...a w miedzy czasie cos przekąsze, bo taka glodna jestem-dowalila ha -A Miguelowi sie podoba?
gabryś kątem oka zerknąl na Miguela. - wygląda na to, że gdybyście nie byli razem to by ci właśnie nie przepuścił... się rozmarzył jak napalony prawiczek..
To niewytrzymala juz. -Tylko sie napije wody i mozemy krecic-powiedziala do reszty, a ze woda byla przy Miguelu to tam podleciala
to mikie się uśmiechnął do niej- Chcesz coś zmienić? - bo myślał, ze ma jakieś uwagi niż że na wodę ma chęci hahah