Nie jesteś zalogowany na forum.
-Chcialam sie napic-powiedziala i nalala sobie wody i napila sie -I powiedziec...-mowila ofc tak zebh nikt nie slyszal w razie co -Ze bardzo cie kocham...-miznela go po rece i uciekla na ujecie na schodach
uśmiechnął się i się przenieśli, żeby widzieć kolejne zdjęcia. I nawet Damianek się zjawił polukać hahaha
- No dobra, ale może więcej sexu, Maria! Pokaż na co cię stać...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Hahhha jak go uslyszala to az przewrocila oczkami -Por Dios...-jeknela pod noskiem
miguel go zmierzył- Co tu robisz? Oddałem ci dwie gwiazdki, żebyś miał zajęcie...
Damian się zacieszył- Jedna się okazała lesbijką, więc kiepsko trafiłeś... ale ta druga nie najgorsza..twoja dizunia jak ją zrobią to tez niczego sobie..
Maria zakonczyla ujecie ze schodami i nikt sie nie czepial, ze za malo seksownie hahah
damian tam ejszcze mikiemu i gabrysiowi marudził, ze nieporrzebnie ta kurteczka, bo ma byc sexi a nie jak zakonnica, a potem mial zajęcie wiec sie zmył i ojej nie dostał zaproszenia do Aspen:(
To jeszcze musiala zejsc na schodkach na zewnatrz i sie udalo wszystko. Chciala przerwe i sie cieszyla, ze Damian poszedl
Bo jak sie rozgladnela to sie skapnela, ze go nie ma -Robimy przerwe czy na dzis koniec?-zapytala niewinnie
to Mikie do niej podszedł- Przerwę, a co? Masz dość? No moja droga to dopiero 2 sceny...
-Nieeee -zasmiala sie -Jest na prawde super atmosfera. Pominawszy krotki epizod z Damianem. Ale chcialabym cos przekasic.
- Oh,... co sobie życzysz? W pobliżu się catering, więc możemy się przejść..Gabriel! 10 minut przerwy, Maria coś zje i pójdzie się przebrać..- gabryś się ofc zgodził, więc mikie poprowadził amryśkę do zarełka
-A nie zabrales tego jedzenia od rodzicow?
zaśmiał się- Naszych skarbów? Niee... to tylko dla nas jak wrócimy do domu.. Co sobie życzysz? Coś na zimno czy na ciepło? - i jak nikt się nie kręcił to ją zmacał po tyłku i pocałował ją w szyję- cudownie wyglądasz, kochanie...moja mała seksowna dziewczynka.
Mruknela mu do uszka i zabrala jego reke z tylka. Usmiechnela sie -Dziekuje...staram sie...i to ze tu jestes i patrzysz, tez mnie nakreca..
nawet ci znalazłam catering aha
- Hmm...jak będziesz miała dłuższą przerwę to wpadnę do twojej agrderoby..- puścił jej oczko- to na co masz teraz ochotę? Pizza będzie ok?
-To sobie ponakladam troche na talerz-zacieszyla sie i tak tez zrobila i jadla, bo po tej owsiance tylko byla glodna -Zaraz zmienie stroj...bylebym sie dopiela-zasmiala sie
hahahaha a niby tak ją miała trzymać ahhaha
Zaśmiał się- Na pewno znajdą odpowiedni rozmiar, tym się nie musisz przejmować... - i sobie wziął pizzę.- chcesz coś do picia?
-Tak, kawke jeszcze sie napije-usmiechala sie -Podoba mi sie na planie...zeby to nie brzmialo dziwnie, ale podoba mi sie bardzo cala piosenka i cala ta muzyka ktora pomogles stworzyc. Cudowne.
to dostała kawkę. -Oh... później mi podziękujesz kochanie..- powiedział uśmiechając się.
To jak sie napila to juz poszla sie przebrac i juz krecili te sceny w tym wdzianku
gabryś wteyd skorzystał z okazji i przedstawił mikiemu kolesia, który miał partnerować maryśce w samochodziku ahahaha ale, ze nie było żadnych rozbieranych scen to mikie jakoś go tolerował, tak jak pacosa itego blond więźnia co im wsiąkł po drodze haahaha
Jeszcze sie mieli klocic, no to logika, ze go tolerowal haha
A Guero musi sie pojawic niedlugo:D
Maria sie cieszyla bardzo z tych scen, bo byly w jej stylu i z zarzucania wloskami. Alw bardzo uwaznie sluchala kazdej uwagii! Byla taka grzeczna i jeszcze od razu refleksowala ha
no to sprawnie kręcili scenki i jak już się zjawił jej kolesiówek to uznali, że teraz się przeniosą do tunelu i nahrają właśnie scene w samochodzie
- Tylko byłoby miło gdybyście nie uszkodzili samochodu..- powiedział gabryś z niewinną minką
-to ty prowqdzisz-powiedzial do kolegi i poznali swoje imionka -Nooo to jedz ostroznie-usmiechnela sie
-Si, my girlfriend-zasmial sie
no to mikie ich miał baaaardzo uważnie na widoku, bo nie lubił jak się inni kręcili koło jego dupki a jeszcze ten rzucił tym girlfriendsem ahaha i szukał na komórce gdzie mogą wyskoczyć po ciuszki, ale miał wątpliwości czy dzisiaj im sie uda wyskoczyć na zakupy, bo wiedział, ze maryśka będzie wykończona po całym dniu pracy
-Wsiadaj, baby-powiedial do niej i Maria wsiadla do autka i krecili sceny
I takie sweet na koniec