Nie jesteś zalogowany na forum.
Mikie nie rozmyślał, chociaż jednak tak, planował z owoców koniecznie wrócić do truskawek po wczorajszym. A jak ona już się bawiła komórką to migowa leżała na szafce i dzwoniła
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
No to Maria zerknela kto to wydzwania do niego.
hahaha mial być Damian, ale podkusilaś, więc Diana ahhaha
-Maldita!-wkurzyla sie jak zobaczyla ze wydzwania. Chciala jej pojechac ale sie opanowala i tylko wyciszyla by ja dzwiek nie wkurzal
to niestety w końcu odpuściła, a potem znowu dzwonił telefon ale tym razem gabryś
-Hmmm a co mi tam-rzekla i odebrala ha -Holaaa! Feliz Año! Miguela sie spodziewales, ale robi snidanie.
- Hmm właściwie mi to obojętne.. tobie również wszystkiego co najlepsze... Mam dobrą wiadomość... Już dzisiaj jesteśmy w Paryżu, więc możemy się spotkać i omówić teledysk, co ty na to?
-Dzisiaj?-zaskoczyla sie bo myslala, ze jeszcze dzis beda sami z Miguelem -Zapytam swojego manadzera.
roześmiał się- Hej! Ja jestem jednym z twoich managerów, mała. Może być dopiero wieczorem nie spieszy się nam, a chcielibyśmy też pozwiedzać..
Zasmiala sie -Dobra, dobra. Wieczorem sie spotkamy. Jeszcze sie umowimy przez smsa o ktorej i gdzie. Pozwiedzajcie na spokojnie.
- OK, to do zobaczenia.. Nie szalejcie za bardzo...- powiedział śmiejac się i się rozłączył i zjawił się mikie - Śniadanie dla królowej...
-Miguel dziekujee! To wszystko o czym marzylam-zasmiala sie i wstala.
Przytulila go za sniadanko
nago! więc był zadowolony ahahha - Hmm...chyba za takie podziękowanie mółbym częsciej robić śnaidania..
To jwszcze go pocalowala i usiadla NAGO na lozku i zajadala sie bo byla megaa glodna. -Ale pyszne! Aaa dzwonil Gabriel.
- Co chciał? - zapytał i wziął sobie bagietkę z jajecznicą
-Juz sa w paryzu i wieczorem juz chca sie spotkac...i dzwonil na twoj telefon...
zaśmiał się - Ahh wiec odebrałaś mój telefon?
-Tak bo...bo to byl Gabriel. Ale dzwonila tez Diana...nie odebrslam. Pewnie sie stesknila...
Zdziwił się- Hmm i dlaczego nie odebrałaś? Teraz będziesz snuła plany czego mogła chcieć...
-Bo bys na mnie...sie obrazil...
uniósł brewki - To twoje czy moje zdanie, Maria?
-No moze moje...-rzekla i sie zasmiala -Aleee! Ona mnie wkurzyla, Miguel. Po co dzwoni? Niech spada na drzewo albo jeszcze wyzej.glupia w ogole...uhh!
zaśmiał się- Kochanie.... tak się składa, że nie wiem co Ci odpowiedzieć skoro nie odebrałaś telefonu...
-Powinienes powiedziec, ze mam racje-zasmiala sie i jadla sobie dalej -Gabriel mnie wysmial jak powiedzialam, ze musze dpyyac mojego manadzera jak mowil o spotkaniu dzis.
- Hmm i naprawdę byś mnie zapytała o zdanie? Nie wydaje mi się..