Nie jesteś zalogowany na forum.
głupia była?! to zerknął, ale ofc, ze slepia mu uciekały! i złapał ją za rączki, aby popatrzec na jej cipkę! i się zsunął niżej i złapał ją za kacze udka pchając się jęzorek do jej cipki
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Bolala ja strasznie glowa. Szarpnela sie z nim, bo nie sluchal jej -Przestan!
to jeszcze lukał jej bezczelnie w ślepia i w końcu się skusił!
Zaczela sie krecic,’ale powoli opadala z sil. Patrzyla na niego i nie szarpla sie juz.
to po lizanku spojrzał na nią
- Pragniesz już więcej?
-dlaczego to robisz?..-zapytala jak sie odsunal i ona odsunela sie od niego. Szybko oddychala.
- Chciałaś, aby inny Cię przeleciał a ze mną nic? Jesteś niesprawiedliwa, Maria... Ranisz moje uczucia..
Maria byla taka biedna:( tak niewiedziala co sie dzieje. -Nie chce cie ranic...nic nie pamietam...daj mi troche czasu... nie bede taka jak wczesniej...nie chce...-dotknela go nawwt po buzce -Dobrze?
Massimo nie był cierpliwy! - Chcę cię tu i teraz, Maria... Wiem, że też mnie pragniesz... twoja cipka już chce poczuć mojego kutasa...
Miguel sie podobnie zachowywal wiec takie slowka jakby byly jej znane to poczula, ze chyba tak sie bawili czesciej, wiec pocalowala go sama w usta:(
uznał, że się namyśliła! odwzajemnił i od nowa się pchał do macania jej i rozbierania
To ja rozpial i mogl sie chwile napatrzec, a pozniej mu uciekla -Zle sie czuje-i poleciala do lazienki i tam zwymiotowala do kibelka ha
westchnął, bo jak mogła mu to teraz zrobić?! Zajrzał do niej - wszystko ok?
Umyla buzke pod woda juz w umywalce i zapinala koszule -Nie...zle mi...
- nie musisz jej zapinać, jeszcze nie skończyliśmy...- uniósł brewkę. - Możemy zreobić to jak lubimy albo mogę cię wziąć siłą... Lubisz na ostro, im ostrzej tym lepiej krzyczysz jak ci dobrze..
-Nie wiem co lubie...nic nie wiem...daj mi spokoj chociaz dzis-powiedziala mijajac go
To ja złapał za ramię i przyciągnął do siebie. - podobno chcesz się zmienić i już taka nie być! - uniósł się i spoko, że znowu się do niej dobierał!.
-Yaaa!-szarpala sie z nim -Boje sie ciebie-bo coagle sie unosil i robil wszystko sila
- W końcu, bo do tej pory miałaś z tym problem... - zaciągnął ją z powrotem do sypialni i ją znow pchnal na lozko jak worek kartofli. - rozbieraj się!
To byla wystraszona i nie miala zamiaru -Co z toba?! Znalezli mnie na ulicy! Ktory chlopak po takim zdarzeniu mysli tylko o seksie?!
- puszczasz się na prawo i lewo to nie oczekuj czułości! Nie będę się powtarzał MAria
Pokrecila glowa i uciekala z tego wyrka -Wal sie! Wychodze stad na policje.
rozesmial sie - i co im powiesz? ze jestes puszczalska cpunka?
-Ze nic nie pamietam i podan numer pokoju hotelu do czlowieka, ktory chce mnie zgwalcic.
to już go uruchomiłą, więc wymjierzył do niej z broni - Chyba nie będziesz miała okazji... Drzwi są zamknięte, chodź tu, Maria