Nie jesteś zalogowany na forum.
Paloma sie uśmiechnęła - Oh.. Super! Na pewno Wam się spodoba...- podała mikiemu swoją wizytówkę - Odezwijcie się to Wa pokażę miasto albo inne atrakcje... o ile nadal lubisz dobrą zabawę jak w pamiętnym lecie. - puścił oczko Miguelowi i usłyszeli jak ich sąsiadka woła palomę - Uhh! To Hache, spadam póki jest daleko, paa.. Miłego dnia - i pofrunęła na rolkach dalej.
Miguel spojrzał za nią, a potem na Marię i dzieciaki. - Zaczynam tęsknić za stolicą...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Pamietne lato juz sobie to wyobraam. Wszystkie cie tylko z jednego pamietaja...ale nie wiedza, ze sie zmieniles i jestes moj...
Zaśmiał się - Serio? Jest koleżanką MOJEJ MŁODSZEJ siostry... za kogo Ty mnie masz, kochanie? Nie przespałem się z wszystkimi panienkami, które spotkałem w swoim życiu... I dla twojej wiadomości... Była śmiertelnie zakochana w ich wspólnym przyjacielu...- powiedział z niewinną minką i darował sobie resztę opowieści - Będą przeprosiny?
-Hmmmm -zatkalo ja troche -myslalam, ze ze wszystkimi-wystawila mu jezyk -no to moge przeprosic...-i cmoknela go w policzek
Zaśmiał się - za takie przeprosiny to mogłem sobie używać do woli! Ale dobra... Raz się zdarzyło i niewiele pamiętam... Koniec tematu, idziemy na lody w ramach pocieszenia dla Daniego?
-Haaa! Niepotrzebnie cie cmokalam! Wiedzialam, ze bylo. Fuuu-skrzywila sie -Tak daniemu sie naleza lody. Nie to co innym
To ja przyciągnął do siebie i pocałował - kiedy dochodzisz to inaczej śpiewasz...
-Spales ze wszystkim co sie rusza na tej ziemi-wystawila mu jezyk jak juz ja trzyma
- z Teresa nie... Do tego z żadną, z którą kręcił Marcelo i moi znajomi - powiedział zacieszony - i sama nie jesteś święta, maleńka..
-ja? Spalam tylko z toba...i to jwszcze po czasie, ze juz ledwo dyszales.
Mikie się uśmiechnął - a ten perrito co latał do tatusia za każdym razem? Już mu nie umniejszaj jego zasług... - powiedział rozbawiony
-Ayy Migueeel. Dobrze wiemy ze to nic nie bylo. I serio nic z tego jednego krotkiego razu nie pamietam. Wiec wypiminac takie cos jal caly kraj zaliczyles-smiala sie
Zaśmiał się - oh daj spokój, już nie pamiętam jak jej znaczy ich cipki wogladaly...
-Dlatego o to nie jestem zazdrosna. Musialabym juz umrzec na zazdrosc jakbym byla o kazdego z kims spales-cmoknela go w usta -Mysle o tym co jest teraz i id lat ze mna.
- więc już nie marudź... Tym bardziej, że nie ma żadnego powodu... Ale skoro już się urządziliśmy to może zaprosimy Sergia i Teresę na weekend? No wiesz... Lepiej teraz zanim widać co ukrywamy..
-Z checia ich zaprosze-odpela i odsunela sie od niego i wzila daniego za reke.
Myslala o tej dziwnej dupie od dziwnych historii z mordestwami skoro ja widziala jak macha twn dupie co mig z nia spal haha nie pameitam inion
Morderstwa helena albo hache albo h, a ta od wpadania w mikiego paloma.. Tyle lat a ona wciąż w jego ramionach... Dłużej niż Maria swoją drogą hahaha
No i dotarli w końcu na te lody i nawet mikie poczęstował swoją księżniczkę lodami. - w końcu coś lepszego niż te papki..
Bo tylko ja mogl dzis hahah
Maria jadla lofy i sie cieszyla do daniego bo udawala ze mu w nosek dowali a on siw odsuwal i szczal jakby to bylo cos mega zabawnego
To mikie skorzystał z okazji i jak straszyła dziecko to sma jej umazal nos lodami i się zacieszyl.
Rozdziabila buzke bo sie zaskoczyla. A daniel sie wgl juz smial w glos.
-Ale tata sprytny...
Zaśmiał się - tak buźkę będziesz otwierała kuefy będziemy sami... - pocałował ją w szyję - pasują ci te śmietankowe...
Wytarla sobie nosek -Bede otwierala jak sobie pan zasluzy, Arango.
Uniósł brewke - pan nie musi sobie zasłużyć... Zawsze dostaje to czego chce i na co ma ochotę..
-A ja co moge dostac?
- to co najlepsze... Nasienie już masz - powiedział śmiejąc się