Nie jesteś zalogowany na forum.
- Hmm wiem coś o tym... - ppowiedział i szarpnął ją za kudłaski
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-krecisz sam siebie?-podniosla brewki
- Oczywiście... dlatego wiem, że tylko ze mną Ci tak zajebiście...było, jest i będzie...
Usmiechnela sie tyllo, ale nic nie odpowiedziala i zabrala sie za lizanie mu peniska i wloski jej lecialy na buzke
Nie przeszkadzało mu to wcale, więc nie poprawiał jej włosów, ale dociskał jej łepetynkę do oporu, aby brała chujka
No to sie troche zakrztusila i tez jej slinka pociekla
Wiec coraz wiecje bylo plynkow w jej jamie i poza nia czyli na jego vhuju
ale teraz nic nie mogłą to mógł się z nią bawić jak chciał, wię cjej dostarczął takiej atrakcji:
Podniecala sie, ale dalej lukala niewinnie jak to robil a przy koncu ju sie uruchomila i wystawila jezyk by ja tak poklepal
tylko takie jest z jęzorkiem ahha
to jak nie uciekała to się rozkręcał dalej z tym chujkiem
a potem już był delikatniejszy
No to ostatnie to tooo
Byla poczuta jak on tak jej buzke podotykal chujkiem ha i dalej go oblizywala i czekala az jej wsadzi i czula ze lekko nie bedzie. Spojrzala mu w oczy
i był tak cudowny, że dostała co chciała i się dobił chujkiem w jej ryjek, aby mogła się wpić w jego klejnoty
a potem już zero litośic miała haaa
i tak się w końcu szczęsliwie spuścił.
To biednej tez az podeszly lzy do oczy bo z jadrami to bylo za wiele ha ryjek ja bolal. Cieszyla sie, ze dosZedl. Nie mogla sobie nawet ogarnac buzki jak dalej mila kajdanki
sam też jej ryjka nie ogarniał, ale się podniósł i jej pomół się podnieśc i padła jak kłoda na łóżko i póki mógł to ją jeszcze w dupę posuwał, skoro tak lubiłą
Ale nie macal jej palcow u stop:D
Nie spodziewala siw na dzis takiej mocnej zabawy. Zaczela jeczec glosniej niekonrtroloanie po takim pchanku
no nie wiem po co to wlasnie haha to jej jeszcze zadunfował traume na reszte nocy na hard posuwaniu
a potem wylozwał i w końcu jej cipka została zatkana, aby nie czuła się zaniedbana
-boze, miguel...-jeknela jak nie miala slow na to pieprzenie w tylek. Cipke miala mokra wiec dobrze zareagowala na palce
to się wycofał i ją obrócił na plecy jak szmacianą lalkę i się uśmiechnął - Sprawdzimy jak ci się spodoba...- i ją testował
1.
2.
3.
4.
i najlepsza 5!
i w uklubionym tempie Mikiego, bo nie ma cackania się z nią
Byla tym zszokowana! Ze wsadzil cala dlon! Odsunela cialo by wyszla reka jak na ost gifie -Miguel ya...-rzekla ale jej tez wytrysnelo po takim czyms:(
to mikie byłz siebie bardzo zadowolony i zanim się do końca wysiała to się od razu na chama wbił chujkiem w jej cipkę i leciał z nią dalej jak chciał
Miala rozdziabiona buzke, ale zero sily by cos powiedziec poza jekami. I doszla znowu ale juz bez sikow ha
A mikie pchal i pchal póki sam się nie spuścił szczęśliwie w jej cipce już rozciągniętej hahaha i dopiero wtedy dał jej spokój i nawet rozkuł jej rączki, aby mogła się relaksować na całego.
No to opadla na lozku i byla wykonczona ha nie miala nadal slow tylko zamknela oczka, bo wolala isc spac po takim rznieciu
Mikie się zacieszyl - zmęczona? Pamiętaj, że rano zwiedzamy..
-Dla mnie...jestes szalony...to bylo bardzo mocne...
zaśmial sie. - Ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie kochanie...