Nie jesteś zalogowany na forum.
to zerknął na nią. - Po pierwszym razie chciałaś więcej i więcej... nawet gdybyś się nie zakochała, maleńka - powiedział zacieszony.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Uwqzaj, bo pojde to sprawdzic na miasto-zasmiala sie i uciekla do lazienki
zaśmiał się, bo wiedział, że NIC by nie zrobiła bez niego haha Już za późno było dla niej haha Czekał grzecznie aż ona wróci
Wziela prysznic i jak juz byal czysta i pachnaca to wrocila do lozka nago i sie przykryla -To dobranoc...
- Dobranoc.. - powiedział i zamknął ślepka
Przytulila sie od boku do niego i go cmoknela w ramie -Miguel...
uśmiechnął się, ale nie otwierał ślepków - tak?
-chcialabym byc juz twoja zona-rzekla i zasnela
to otworzył ślepka - Przecież już prawie nią jesteś... Nic się nie zmieni między nami... - powiedział zerkając na nią, jak nic mu nie odpowiedziała...Westchnął sobie i w koncu sam zasnął ani myśląc o ich ślubie haha
Wiec spala ile bylo mozna jo byla zmeczona po podrozy i po takich seksach;D
Mikie się pierwszy obudził koło 8 i poszedł do łazienki się ogarniać, bo planował dzisiaj zwiedzanie i nie zamierzał jej pozwalać spać do południa!
Przewrocila sie na boczek wtulila w poduszke i spala dalej!
to jak mikie się ogarnął ładnie do wyjścia to zamówił im śniadanko do pokoju, a potem użył swoich zabawek i jej pejczem przyłożył w tyłek, skoro spała na boku
Jeknela bo sie od razu wybudzila i odsunela sie na drugi koniec lozka -Kochanie...co to za pobudka?
Uśmiechnął się- Już 10, a mieliśmy dzisiaj zwiedzać... Nie możemy przecież czekać aż się ściemni...
-ahh no juz wstaje, wstaje. Tak mnie wykonczyles-podniosla brewki
Uśmiechnął się - Teraz już może być tylko lepiej kochanie...
-zobaczymy-zasmiala sie i wstala. Szukala wzrokiem szlafroczks
- NO niestety kochanie nie licz teraz na bzykanko... szybkie śniadanie i spadamy... weź wygodne buty...
i rio czy brasilia na początek?
Rio niech bedzie
-Nie chcialam nawwt cie prowokowac-zasmiala sie i zarzucila szlafroczek -snidsnie zamowimy tutaj?
- zaraz będzie, abyśmy nie musieli dłużej czekać....- powiedział śmiejąc się. - i uważaj, bo uwierzę, że taka grzeczna z Ciebie dziewczynka..
-grzeczniejsza niz ty...ja jestem potulna-zacieszyla sie i cmoknela go w usta -Tak powinienes mnie budzic
- Nie wiem czy pejcz wytrzyma 365 takich pobudek w ciągu roku - powiedział zacieszony
-Dlatego mowie o pocalunkach...bo bedzie z toba zle.
zaśmiał się - Poskarżysz się tatusiowi? - i usłyszeli pukanie do drzwi, więc mikie poszedł odebrać zamówienie, skoro ona ledwo ubrana była