Nie jesteś zalogowany na forum.
zaśmiał się - Taka metoda na odstresowanie się?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-hmmm nie...po prostu z milosci-mrugnwla do niego i zabrala sie za snidanko -dziekuje ze zamowiles, najdrozszy.
- Nie ma sprawy, fani nie darowaliby mi gdybym Cię zagłodził- powiedział z unieisoną brewką
-A Damian juz tak. Ciagle uwaza, ze jestem gruba-palnela die w glowke
uśmiechnął się - Nie przejmuj się, dostał nową panienkę, więc nie będzie Ci tyle marudził o bzdurach
-Ufff. Bo jego gledzenie jest meczace-usmiechnela sie -Dobrze,ze Gabriel jest normalny i jest super menadzerem...zaraz po tobie oczywiscie.
dźgnął ją w bok - Na szczęście jest zajęty drugim sezonem i twoja wielka miłość do niego może ostygnąć za ten czas.
Zasmiala sie -To za wielkie slowa, ale lubie go-cmoknela Miguela w policzek -Moj przystojniaczek jest lekko zazdrosny...
- Jak trzeba będzie to znajdę Ci najbrzydszego kolesia jako managera..
Lukala na niego uwaznie, a potem sciagnela szlafroczek, a nastepnie koszule nocna i siedziala nago przy nim -cos jeszcze?
uśmiechnął się - Hmm... Powinnaś wiedzieć co dalej robić, Maria...
-Myslalam, ze chcesz porozmawiac-usmiechnela sie i pocalowala go a potem wlazla na nieho okrakiem
Westchnął! - a podobno kobiety mają podzielnośc uwagi... Możemy się pieprzyć i rozmawiać- i ją zmacał po udkach, skoro już była okrakiem
-Jesli tylko sobie tego zyczysz...mow do mnie brzydko-zasmiala sie i rozbierala go
to spojrzał na nią zaskoczony - Jak brzydko? Co chcesz usłyszeć?
-tak tylko slyszalam w jakims filmie, nie mowilam powaznie-zawstydzila sie
to ją pomiział po policzku - I dlatego teraz płoniesz ze wstydu? Co to był za film w takim razie? Chcesz, abym mówił jak chcę Cię pieprzyć?
Przelknela slinke i na chwile sie zamknela, a potem dopiero mu odpowiedziala -moze moglbys...
Uśmiechnął się - hm... Może mógłbym...
To sie dalej wstydzila jak jeszcze tak jej odpowiedzial. Pocalowala go szybko zeby nie patrzec mu woczy
To odwzajemnial zacieszony. - ale z ciebie wstydnisia... Kto by pomyślał..
-Tylko jesli chodzi o te sprawy...
Zaśmiał się - Będę pamiętał - powiedział i ją pocałował, bo ileż można gadać
To go sciskala gdzie mogla
Mocno i tulila ocierajac sie. Odwzajemniala pocalunki
to jej pozwolił przez chwilę, a potem ją z siebie zrzucił i się wpakował na nią i od razu się wepchał chujkiem do oporu