Nie jesteś zalogowany na forum.
zaśmiał się- zapomniałem dorzucić panienki, które lubią panienki...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Ayy oni na pewno o tym nie musleli-szturchnela go i ogarniala sale i scene
- Ale ja już tak... - powiedział zacieszony. - Zobaczymy co będzie później..
Podeszla do niego i zlapala go za buzke -Jestes zboczony.
- Hmm dopiero mogę być... - puścił jej oczko i zjawił się Gabryś.
- No nareszcie jesteście... zróbmy próbę, a potem możemy wyskoczyć na jakiś obiad. Zwiedzanie miasta to chyba przy innej okazji
-Nawwt nie mialam tego w zamysle, jak mamy napiety grafik. Hola!-przytwitala sie i cmoknela go w policxek
- Przy kolejnych trasach jestem pewien, że Miguel zadba, abyś mogła pozwiedzać..
Mikie uniósł brewkę - Zobaczymy co się uda stworzyć... ale póki co skupmy się na tej...
-Moze bedzie pare godzin na zwiedzanko. Dobra, opuszczam was. Ide na scene. Kocham cie-powiedziala do miguela bo przy gabrysiu mogla ha i zniknela im
to sobie plotkowali i nawet Gabryś się pochwalił swoją pracą poza wytwórnią, skoro już został aktorem hahaha czsami, ale rzadko kiedy zerkali na maryśkę na scenie
Maria zerkala na nich, a potem skupiona byla na kumplach na scrnie skoro tamci plotkowali.
mikie ofc tego cwaniaczka z wczoraj musiał wyczaić - widzę,że w nocy się uczyłeś kroków, chociaż i tak jeszcze lata świetle za resztą
-Jestes nauczycielem tanca, ze mnie krytykujesz? Jestem profesjonalnym tancerzem-rzekl gosciu
Maria sie spojrzala na nich, a tancerka szepnela do niej -Twoj mezczyzna jest bardzo zazdrosny.
- Pierwszy lepszy może cię zastąpić, chłopcze... ojej przepraszam, profesjonalny tancerzu - powiedział z sarkazmem, Gabryś go szturchnął, bo się uczepił kolesia za nic
Maria podeszl wiec ha -Miguel, cos nie tak?-zapytala milusio
-Cos nie tak, bo twoj chlopak ma i
Ciagle do mnie pretensje-rzekl chloptas niepytany
Gabryś się cieszył. - Miguel już będzie grzeczny... Musiał się wymądrzać, aby reszta znała swoje miejsce. Nie przejmuj się Maria.
Miguel zerknął na gabrysia - Jak ty mnie znasz, mogę cię zwolnić?
- Nie... jesteśmy wspólnikami- powiedział gabryś dalej się ciesząć - WIdzisz? Tylko się wydurnia, nie martw się Maria... No chyba, że zamierzasz teraz miguelowi dać powód do marudzenia
-chcialam sie tylko dowiedziec co sie dzieje...dzieki Gabriel-usmiechnela sie do niego ze trzymal go troche w ryzach i olala Miguela za to ze byl niemily ha u wrocila do proby. Ta tancerzyk za Maria
to Mikie na trochę sobie odpuścił i napisał do Maxia, że moze znajdzie dla niego zajęcie, ale ma siedzieć w ukryciu póki co
-To teraz przecwiczmy Presentimiento-rzekla przez mikrofon -Piosenka dla mnie bardzo wazna, napisana kiedy pierwszy raz sie zakochalam-powiedziala lukajac na wszystkich i zeby mig slyszal i usmiechnela sie w jego kierunku
to spoko, ze gabryś szepnął do mikiego, że to pewnie przez niego Maria wszystkich nią dręczy hahha
Wszystkim sie podobalo bylo na podium list przebojow! I zaczeli go cwiczyl. Maria z wielkim poczuciem, a potem skonczyli i zeszla do nich -moze byc?
Mikie się uśmiechnął - Hmm... może być... to co? Obiad? We dwoje, nie zapraszamy nikogo do trójkąta- powiedział zerkając na gabrysia.
- NO i znowu wyleciałem z paczki... co za straszne życie..
-Zaprosmy Gabriela...niech nie siedzi sam-poprosila Miguela -Jest mily, grzeczny-usmiechnela sie do luiss miguela
- Nie będzie sam, na pewno znajdzie sobie towarzystwo..
-No to przykro mi-rzekla do Gabrysia sloro miguel nie chcial -ide sie napic i zaraz zejde-powiedziala i poszla na zaplecze
to gabryś się pożegnał z mikiem i poszedł szukać szczęscia u tancerek a co! A mikie grzecznie czekał aż maryśka wróci