Nie jesteś zalogowany na forum.
- Sofia! basta... koniec tematu..Jeśli chcesz się spotkać ze swoją cizią to pozwalam ci jechać skoro zostałaś na noc..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Sam zaczales przeciez, wiec chcialam poznac szczegoly. Ale jade, jade. -powiedziala wstajac i Maria wrocila z talerzami spaghetti i z danim
-Dani gada o dinozaurach. Bardzo mu sie spodobaly raptownie-zasmiala sie i nie wiedziala co miguel nagadal sofii
- Tak, też to przerabiałem... - powiedział i wziął od niej swój talerz- Dzięki, mała.
-Prosze bardzo-odparla i sofia sie pozegnala z nimi i poszla. Maria usiadla i jedli z dziecmi i leciala bajeczks dzieki czemu bylo spokojnie
- Moze jutro wybierzemy się do miasta?
-Jakies zakupki czy spacerek po prostu?
- A co byś chciała kupować? Może się zgodzę...
-hmm w sumie o tym nie myslalam...mam wszystko co potrzebuje...ale moze jakies nowe ciuchy jak cos...
- Byle nie spodnie! - powiedział patrząc na nią.
-Zastanie nas tu zima Miguel-zasmiala sie -musze kupic spodnie i to takie ktore nie beda cisnely dziecka.
- Do zimy mamy jeszcze trochę czasu...
-Ale musialam cie uswiadomic, ze bede nosila spodnie.
Zaśmiał się - Jakoś to zniosę... i to takie rozciągnięte spodnie... Okropne..
Zasmiala sie -A wolisz slyszec “ mamaaaa mizdzysz mnie!”-zmienila glosik i sie zasmiala
Zaśmial się- Nie słyszelibyśmy tego...
Pocalowala go w usteczka -Cicho. Obiecuje, ze bede rowniez seksowna dla ciebie...tak jak bylo zawsze.
uśmiehcnął się - Spróbowałabyś się zapuścić... Nie ma takiej możliwości, Maria.
Szturchnela go -Bo oberwiesz. Czy ja ci wypominam ze nie masz klaty jak...ten od rabania drewna w lesie?
Mikie się zaskoczył- Słucham?
-Przeciez nie bede idealna. Kazda kobieta w ciszy tyje. Ale to nie jedt najwazniejsze, tak samo jak jakies mega rozbufowane klaty czy cos.
zaśmiał się - Kochanie, nie przeżywaj... Przeszliśmy ten etap już 2 razy...
-A ja zawsze przezywam...glupia Maria-zasmiala sie
- Kochanie, możesz być spokojna... Nie zostawię Cię za to, ze przytyłaś.. Nie panikuj.
-Ay wiem o tym...za bardzo mnie kochasz za wszystko...miedzy innymi zs to, ze zebralam jajka i zrobilam jajecznice-zasmiala sie
roześmiał się- to już bardziej za nasze dzieci...