Nie jesteś zalogowany na forum.
- Masz mnie całego... i więcej - powiedział z uniesioną brewką i zdjął jej bucika, żeby nie musiała robić za kopciuszka i pończochę,a potem tak samo zrobił z drugą.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-podoba mi sie to...jestes taki seksowny.
to jak w końcu była goła i wesoła to wrócił do niej i się ocerał już chujkiem o jej cipkę - Masz jeszcze cierpliwości sporo?
-Juz coraz mniej... znasz mnie...
- Chyba nie... - powiedział i się wbił chujkiem do oporu
Jeknela i sie cala wzdrygnela-O boze...o tak...
- Ciszej, bo Sofia wpadnie sprawdzić albo Dani..- szepnął jej do ucha i się wycofał i od nowa się wbił do oporu
-Nie rozkazuj...-powiedziala i znowu jeknela jak sie wbil
ON był panem i władcą to helloł!!! dobijał się chujkiem dalej do oporu i musiała ponieść karę, więc ją ugryzł w sutasa, a potem w drugiego skoro nie chciała, aby jej rozkazywał ha
-Ay mocno-powiedziala i jeknela po ugryzieniu, wiecila sie juz i sobie sama slady robila od kajdanek
to jak się nad nią poznęcal to ją zlapał za nadgarstki - Chcesz mieć bransoletki, aby w mieście się zastanawiali się robimy w domu? Nie szarp się tak, maria..
-Nie moge sie powstrzymac...-spojrzala mu w oczy
To po raz pierwszy nie musiała się prosić! I sam jej uwolnił rączki i pozwolił jej robić nimi co chciała i dopychal się chujkiem, aby maryske docisnąć w materac.
Objela go i podrapala go po pleckach. Calowala go zachlannie i pociagnela mu warge.
No. I tak się dalej bzykali i tarzali po wyrku skoro była już wolna i. Mikie szczęśliwie się w końcu spuścił
I ona tez doszla i go tulila po ruchanku i byla zadowolona z poranka
To jak się tulili to ja cmoknął w szyję. - wstajemy czy chcesz się wylegiwać pół dnia?
-Wstajemy. Mielismy isc na miasto, to juz nie bede zmieniala planow.
- Ah no tak.. spodnie jak namiot dla Ciebie i naszego dziecka... pamiętam coś z tej rozmowy - powiedział rozbawiony i się podniósł z łóżka.
-W ciazy nawet sie zmieszcze w twoje spodnie-zasmiala sie. Wyszykowali siebie i dzieciatka i poszli z nimi skoro mieli mozliwosc. A Sofia zostala gotowac
Weocili do domku. Odpoczeli troche, pozniej zjedli kolacje i sofia poszla do domu bo Maria ja puscila skoro chciala soedzic wieczor z dziecmi.
Maria im zapewnila rozrywki i trovhe slodyczy
Dzieci byly grzeczne i zadowolone
czemu skośnookie? hahaha
- To co? CHyba juz wystarczy i czas się zbierać do spania?
-Tak jest...dzis ja usupiam Daniego, a ty Gie-mrugnela do niego i rozdzielili sid
to Mikie tulił Gię - Moja mała księżniczka, dzisiaj niech się twoje okrutna matka martwi o Daniego - powiedział zacieszonhy do gii i poszedł ją przebrać w pinkową piżamkę i ją nosił i przypomniało mu się o śpiewanniu maryski, wiec cos tam nucił pod nosem dla Gii
Maria czytala bajke Daniemu i on usnal szybciej bo dzis mial duzo wrazen. Zacieszona ze poszlo jej szybko poszla sie wykapc