Nie jesteś zalogowany na forum.
-Wylowimy te rzeczy-rzekla zawstydzona bo nie mogli przeciez nago wrocic
zaśmiał się - żebyś się nie zdziwiła...- i pocałował ją, aby nie myślała o powrocie na golasa
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To zeby nie stali to pociagnela go na dol i wlazla na niego. Ocierala sie calym cialem i calowala go
Odzwajemnił i po plecach ją dotykał. - zrób to w końcu...
-Ay Miguel..nie mozesz sie doczekac-usmiechnela sid i nabila sie na niego i posuwala na nim
- nareszcie! - rzucił skoro wyszedł na niecierpliwego ? pozwolił jej się poczuć pancia i tylko po tyłku ja macal.
To nie nachylala sie by mogl sie napatrzec i seksownie sie na nim wyginala i unezdzala go szybciej
Korzystał z tego co miał. - lubię patrzeć na ciebie kiedy pokazujesz jak bardzo pragniesz mojego kutasa..
-A ja lubie czuc go w sobie...jestes idealny dla mnie-nabila sie do oporu
Pociągnął ją do siebie. - zawsze.... - chociaż nie oszukujmy się! Po 2 poradach i 3 wkrótce hahahha biedny mikie...
No i co! Miala odstepy! Regenerowala sie ha miala kase! Mogla laserowo obkurczyc!
Lezala na nim i posuwala sie na nim -Tak dobrze?
- idealnie i dobrze to wiesz.. Tylko ciebie mi trzeba, skarbie
Wiec zaczela calowac go po zuchwie inpo szyi -A mi ciebie...
A oni mieli odnawiac slub?
Coś mieli chyba lol
I jak się tak poczuła to obrócili się na tym skrawku wysepki i mikie się już pchal w jej cipke do oporu
Oplotla go nozkami i raczkami. Macala go po plecach i ramionach. I jak sie wyzywal teraz sam to pewnie razem doszli na romantycxnej wysepce milosci
A z podglądaczem czy bez? Haha
Mikie jeszcze grzał chujka po orgazmie - teraz poszukamy kolejnego miejsca do zabawy czy będziemy zgrywać niewiniątka?
-Teraz to wracamy. Pokochamy sie w domu-zacieszyl sie do niego.
Ktos tam sie czail ciagle w lesie...tak sie czai, ze zniknely ich koniki bez sladu!
więc wróca nago i na nogach? hahaha
- Hmm no skoro już wymiękasz..- powiedział zacieszony i sie podniósł- co powiesz sofii kiedy zobaczy nas nago?
-Zaraz bede szukac w wodzie naszych ciuchow. Nie chce by widziala ciebie nago-zacieszyla sie
zasmial się- pfff nie lubi penisów
-Niewazne. Nie musi cie ogladac...-powiedziala i wlazla do wody rozgladajac sie za ciuszkami
- Nie mów, ze nadal jesteś taka zaborcza...- powiedział zacieszony.
Rozsmieszyl ja -Zaborcza bo nie chce by ktoa ogladal twojego penisa?
- Yhy... to już nawet nie mieści się w ramach zazdrości - powiedział śmiejac się
Zlapala pare ich ciuszkow i wynosila to wszystko na brzeg i miala skape -Miguel...nie ma koni...