Nie jesteś zalogowany na forum.
-Niestety nie...-usmiechnela sie i odplynela i wyszla z basneu zeby sexy ociekac
Usadził Gię na brzegu basenu - Twoja mama chętnie mnie torturuje..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria wziela Gie na rece i rozebrala, a potem ukryla reczniczkiem na jej rekach -Torturuje choc mam na ciebie wielka ochote..
- więc to nie woda z basenu spływa po twoich udach? - zapytał zacieszony
-To moje podniecenie...jak mysle o tym jak mnie posuwasz, kochanie...
- Ściągnij majtki albo sam to zrobię...
Maria zsunela z siebie mokre majteczki i patrzyla na niego. Gii nie puszczala i recznik troche okrywal jej cipeczke
- Nic nie widzę, Maria...- bo wiadomka, ze nie tego oczekiwał!
Maria rozlozyl reczniczek dla Gii by sobie posiedziala z dala od basenu i wypinala mu tyleczek
to Mikie się wyniósl z basenu i podszedł do maryśki i zdzielił ją w dupę
No to odwrocila sie do niego i zlapla go za buzke -Nie mozemy tutaj...
- A kto nam zabroni? Nikt nas tutaj nie zobaczy...
-Daniel bedzie chcial wyjsc zaraz z wody...-powiedziala i ogarnela go calego wzrokiem
- Więc mu pomożemy... - powiedział i pociągnął ją za kudłaski do siebie i pocałował ją
Pocalowala go namietnie od razu i otarla sie o jego bokserki
więc odwzajemnił i docisnął ją do siebie, aby lepiej czuła jego chujka
To sie zgrzala juz bardzo i lepiej sie ocierala o niego tak, ze jej lechtaczja sie juz uaktywnila i jeknela
był nawet tak milusi, że uwolbił swojego chujka z gaci i już chujeczkiem się ocierał o jej cipkę
To sie az zapowietrzyla i raczka go mocniej przycisnela do swojej lechty i az sie podniosla na paluszkach. Myslala, ze dojdzie ale to byl falszywy alarm. Za ro byla tak podniecona, ze az sie nie spodziewala. Az jej cieklo teraz po udkach serio
Jak się nie odsunęła to nie ociągał się i wbił sie chujkiem w jej cipkę
To zlapla go za ramiona i doszla! Byla zawstydzona strasznue, ze ja tak jakos wzielo:(
ahhah to się Mikie zaskoczył, ale nie nabijał się jeszcze z niej haha ale dalej się poruszał chujkiem, bo on też chciał dojść!
To dalej jeczala i sie poczuwala. Sciskala go za plecki i zarzucila noge na nozke -Dojde deugi raz...
- tak kochanie, zrób to...- powiedział między besoskami zachwycony, ze ledwo poczuła jego xhujka i juz sie spuszczała ahh
To nadal byla usktywniona i czekala tylko az on sie spusci by dojsc z nim.