Nie jesteś zalogowany na forum.
To przystawil ucho do brzuchs i sluchal -Nic nie slysze.
Maria sie zasmiala -Jutro ci powiemy czy to bedzie brst czy siostra.
-Chce zeby to byl taki jak ja! Duzy chlopak!
roześmiał się - Mama mówiła przecież, że będzie mniejszy od Gii
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
W koncu sie skonczyli bawic. Zjedli obiadek wszyscy razem. Sofia szykowala kolacje dla dzieci i osobna dla nich i dla jej dziuni.
- Wykończona> - zapytał maryski po całym dniu zabaqw z bachorami
-Nie jest az tak zle...wczoraj chyba bylam bardziej zmeczona -usmiechnela sie -Terazjestem zaciekawiona dziewczyna Sofi..
zaśmiał się- Mam być zazdrosny?
Zasmiala sie -Chyba jednak wole facetow -mrugneła do niego
dzgnal ja - chyba?!
Objela go za plecki i pocalowala w usta -Nie boj sie. Nie zgwalce dziewczyny Sofii -zasmiala sie
A do Sofii, czyli do ich chaty w koncu przyszla jej dziewuszka
oj biedny MIkie:(((
- Pewnie, nikogo nie dałabyś rady zgwałcić.
-Przyszykuj sie wiec w nocy -zasmiala sie i jak dzieci w koncu poszly spac to zeszli na kolacje ktora przygotowala Sofia i zapoznawala ich ze swoja dziewczyna
-No to w kocnu poznajcie moja dziewczyne Irine -powiedziala Sofia, a Irinka podala raczke Marii najpierw, a pozniej Miguelowi -Duzo o was slyszalam -usmiechnelasie I.
Mikie się zaskoczył, ze taka dupa! jest lesbijką. Ciekawe co za facet ją skrzywdził hahah - Już się baliśmy, że ejsteś wymyślona..
-Jednak jestem realna. Fajnie, ze w koncu przyszlam -powiedziala, a Sofia ich zaprosila do stolu -Miguel jest zboczony, wiec pewnie juz mysli o trojkacie -powiedziala Sofia i sie zasmiala. Maria w sumie uznala, ze prawda haha wiec sie nie odezwala
- Jak ja liczę to czworokąt.... ale trójkaty też nie są złe - powiedział rozbawiony
-Myslalam, ze bez zony -zasmialasie S. -Dobrze...poleje wina i zabierajcie sie za jedzenie.
Mikie się zaśmiał - Akurat! Maria byłaby pierwsza chętna
-Tak, my we 3 bez Miguela -zasmiala sie Maria i nalozyla sobie kurczaczka i Miguelopwi bo wiedziala co lubi i ile.
- Wtedy Maria nie chciałaby się bawić..
-Ayyy...jestem zainteresowana tylko jedna osoba, wiec tak naprawdechyba jestem aseksualna na reezte...poprzewracalo sie w glowie przez te osobe...-zasmiala sie Maria
-Postawic ci tu jakiegos boga seksu to bysmowila inaczej -zasmiala sie Irinka
Mikie się roześmiał - Na szczęscie takie rzeczy nie działają na Marię, wtedy udaje cnotkę niewydymkę..
Zasmiala sie i skrzywila -Pues si...tiene razon...-i podniosla kieliszki -Napijmy sie za nas...za znajomosc...przyjazn?
-Idealnie -rzekla Irinka, aSofia siedo niej usmiechnela i stukneli sie
- Maria uwielbia takie tematy to może jej opowiecie co lubicie w swoim bzykanku? -zapytał unoszac brewke
-Lubimy lizanie cipki...najbardziej -usmiechnelasie Sofia, bo chyba logiczne. Irina sie tez nie wstydzila jak Sofia. -Pozycje 69..lizanie, ssanie...i wkladanie paluszkow -dodala Irina.
Maria luknela na Miguela uwaznie.
Mikie był zachwycoy!! uznał,z e przyjacielem lesbijek óhłny być hahaha - też ci to marzy kochanie?
-Ya...chcialabym zjesc te kaczke w spokoju -zasmiala sie, ale smiala sie tylko dlatego, zeby sie nie nakrecac, a dzis miala jakas mega podniete skoro po samym ocieraniu prawie doszla. Nie mogla mysleco tym, bo czula, ze moglaby go wziac na tym stole przy nich:D