Nie jesteś zalogowany na forum.
Maria mu wyslala na MMS jedno fotko jak sie schyla po jajka i zeszla na dol i czaila sie przy kuchni, przy drzwiach, zeby widziec jego mine i slyszec jakja wyzywa hahah
hahahah nic nie powiedział! Zerknął i olał sprawę hahaha robił im jajecznice z tych cudnych jajeczek
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria byla w jedwabnej koszulce nocnej tylko i podeszla od tylu i goobjela jak robil sniadanie -Dzien dobry ukochany...
to sobie nie przerywał, skro była z tyłu! - cześć, widzę, że jutro ty zbierasz jajka..- powiedział uśmiechając się.
-Nie wiem z jakiej to racji -zasmiala sie i cmoknela go w plecki -Teskniles za mna...
- Możliwe, ty za mną na pewno...- odwrócił się do niej - I bardzo ci się nudzi gdy nie ma mnie obok
Objela go za szyje i usmiechnela sie -Nie moglam juz wytrzymac w lozku bez ciebie.
- Chcesz tam wrócić? - zapytał zacieszony. - Jeszcze wszyscy śpią, wiec mamy czas..
Pocalowala go w usta -Mmm sniadanie pachnie tak dobrze...zglodnialam -odsunela sie
no to się nie łudził i dokończył śniadanie i podał jej i sobie. - Na którą mamy wizytę?
-za 4 godziny, wiec niedlugo powinnismysie zbierac.
- Na to wygląda... Nie masz nic przeciwko jak po wizycie wpadniemy do CA?
-Oczywiscie, ze nie. Wejdziemy za rece...wszyscy beda na nas patrzec i sie dziwic, ze nadalsie tak kochamy -zasmiala sie
roześmiqał się - Już dawno mają to gdzieś
-Ay....mysle, ze nie. I ja nie mam gdzies.
- Ale mojego możesz fiuta możesz tam mieć...- powiedział zacieszony - więc bądź grzeczna
-Oh wiec uwazasz, ze bardzo mi to przeszkadza?
roześmiał się - Coraz mniej na szczęscie..
-WIec moze niedlugo juz nie bedziesz mial mnie czym straaszyc -smiala sie i w koncu zabrala sie za zarcie
Uniósł brewkę - myślisz, ze juz wszystko w sexie widziałaś?
-Wiem, ze umialbys mnie zaskoczyc-meugnela do niego
- Cieszę się, że masz takie dobre zdanie o mnie..
-Akurat jestem pewna, ze nikt na swiecie nie ma lepszego ode mnie.
zasmiał się- Ah ta twoja skromność...
Zasmiala sie -No co? Jestem zakochana w tobie od wielu lat. Wiec normalne.