Nie jesteś zalogowany na forum.
Mikie najpierw sobie kawkę zrobił, potem ją zabrał i wodę dla Maryśki i wrócił - Jestem, twoja woda...- i chciał jej podać i się zorientował, że ona śpi - Pieknie...- zostawił jej wodę, a sam się ubrał i z kawką poszedł popracować skoro spania nie miał
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria spala smacznie, ale Sofia juz nie spala i sie krzatala po kuchni i robila juz im obiad
o świcie?!
Mikie nie siedział z nią, tylko cięzko pracował, żeby potem mieć wolny czas i być na bieżąco
No i potem z glowy bedzie miala h
Maria spala, az Dani nie przylazl do sypialni i nie wolal jej-Mamaaa!
co za wredny bachor hahaha Mikie jak wypił kawkę i zrobił najpilniejsze to zajrzał do kuchni i miał zdziwko - Hmm... Jakaś pełnia księzyca była w nocy czy coś....
-No spac nie moglam, ale za to wszystko zrobione-powiedziala do niego
Maria otworzyla oczka -Ay Danii, czemu nie mozesz dluzej spac? -siegnela po koszule nocna i szybko ja wlozyla -chodz...-i przytulila go w lozku -Moze pospimy razem?
- Tak, coś wiem o nie mogących spać kobietach - powiedział rozbawiony - Jak tam Gia? Brakowało Ci nas przez te dwa dni? Pewnie sie nudziłaś
-Dziewczyna mnie odwiedzila, wiec sie nie nudzilam. A Gia byla grzeczna-usmiechala sie -Maria nie moze spac?
- Ostatnio ma jakieś kiepskie spanie... Albo sie budzi po koszmarach albo marzy o szybkim bzykanku - powiedział rozbawiony
Sofia sie zasmiala -Moze jeszcze tylko miesiac i urodzi...i skonczy sie to cisgle bzykanko.
Zaśmiał się- wtedy co 9 miesięcy będzie w ciąży.....
-Chyba sie nie zgodzi-zasmiala sie -A cosnpostanowiliscie co donpowrotu?
Zaśmiał się - kto by ja pytal wtedy o zdanie... siedziałaby zamknięta w pokoju i spełniała moje zachcianki.... a co do stolicy... jest gotowa wrócić i nie chce tutaj za dużo czasu spędzać... tym bardziej, że jest coraz bliżej porodu.. nie wyobrażam sobie jak przez 2 albo 3 godziny narzeka jak jej zle, ze ja boli i ze to moja wina- powiedział śmiejąc się- musiałbym ja chyba w lesie zostawić i poczekać urodzi...
-Tu w lesie nie ma jakichs dzikich zwierzat, wiec moze rodzic-zasmiala sie -Wez sobie snidanie. Zrobilam fritatty. Pojde ogarne Gie i zejde. Moze Maria sie obudzi w tym czasie-powiedziala Sofia i poszla
Maria przysypiala z Danim, a potem juz swirowali z danim w lozku
Jak został sam to wciąż sobie żarcie i soczek do pełni szczęścia i wpierdziel w spokoju
Maria sie w koncu ubrala i Daniego tez -Idziemy szukac taty.’ciekawe co porabia...-i zeszli na dol
Akurat mikie skończył jeść jak najechali na kuchnie. - juz się wyspaliscie? Cala drogę przespaliście...
-Przepraszamy, ze sie nudziles bez nas-zacieszyla sie i podeszla i pocalowala go w usta.
Dani tez skakal by go cmoknac
Odwzajemnil maryski pocałunek i zmalał ja po tylku- zaspokojna na pol dnia czy do nocy? - zapytał zacieszony i wziął danego na kolana jak juz tak skakał. - mama zaraz ogarnie ci śniadanie.
-Pol dnia gora-zasmiala sie i robila knapeczki doa Daniego
-Z mama sie wyglupialem w lozku-powiedzial dani
- no to tak jak ja z mama w środku nocy gdy nie mogła spać...- powiedział zacieszony.
-To fajnie tata-powiedzial do niego bo nie wieszial o co chodzi hahah
Maria sie zasmiala -No macie fajnie ze mna.
I zeszla Sofia z mala Gia
- no baaa, a javier jak ma się dobrze, w każdej zabawie bierze udział... ahh jest i moja mała księżniczka!
A sofia ubrala dziecko na czarno haha i tez posadzila ja u miguela na kolanacg
Maria podala sniadanie Daniemu i ucalowala Gie -Co za styl.
Bosz a trzecie kolano gdzie sobie dorobi hahah - Hmm i dlaczego teraz ja mam na dużo pracy a wy dwie macie wolne?