Nie jesteś zalogowany na forum.
-Podchodza mi bardziej twoje pocalunki...-i rozpinala mu spodnie jak ja calowal w szyje
- I co jeszcze? - zapytał jak się do niego dobierała
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-I twoje cialo...przy moim-i zsunela z niego spodnie
- Wszystko to już masz...- i ją rozebrał, chociaż chyba już ją rozbierał hmmm Zmacal ją po cipce, zeby sprawdzić czy już ocieka z podnieta
-Podoba mi sie to co robisz...ale to za malo-podniosla brwi i rozberala go ju do konca
wbił się paluchami w jej cipkę - Lepiej?
-Mozna lepiej-podniosla brwi
- więc nie dostaniesz nic- powiedział i wycofał się paluszkami
Usmiechnela sie -Slucham?
zaśmiał się - Wracam do drinków - powiedział odwracając się tyłem do niej zacieszony
To podlazla i scisnela go za tyleczek - w takim razie wskakuje do wody.
to się odwrócił do niej - Nie ma takiej możliwości - pocałował ją namiętnie i już chujkiem się ocierał o jej cipkę
Ocierala sie tez juz mocno i calowala go zachlannie, az w koncu naskoczyla na niego a byla szczupla i mala wiec mogla
hahaha mikie pracował, zeby się roztyła ahhaha Podtrzymał ją, żeby nie zjechała na dół - Hmm tak chyba jeszcze się nie pieprzyliśmy.... Wiesz co dalej robić, mała
-Wiem...trzymaj mnie mocno-no i jak sie posluchal to sie nabila na niego
kusiło go zabrać rączki, ale nie chciał mieć złamanego chuja! więc ofc, ze ją trzymał i korzystał z jej mokrej cipki
Jeknela mu do ucha jak sie nabila -Uwielbiam to...czuc, ze jest we mnie.
Uśmiechnął się- całą noc będziesz go czuła w sobie, maleńka
To kasnęla jego usteczka -Wlasnie tak chce...-i sie poryszala na nim
- Lubię spełniać twoja marzenia, kochanie - i żeby mu krzywdy nie zrobiła to całował ją po szyi jak mu kręgosłup nadwyrężała ha
I jak tak sie pieprzyli to pozniej zmienili pozycje od tylu przy barierce. Odwracala glowe by patrzec jak ja posuwa i sie podniec
no to już mu dużo lepiej pasowało, bo co mu mogła uszkodzić? więc się lepiej pchal w jej cipkę
Seksownie mruczala i pokrecila tyleczkiem -Spusc sie...
- Jeszcze nie teraz.... chcę, żebyś nie mogła już dłużej wytrzymać, mała...- i jak się pchał od tyłu to od przodu zmacał ją po łechcinke i ja tam zdzielił, bo ten nie miał szpicurty:(
Maria zagryzla warge i odwrocila glowe. By jemu brakowalo jej widoku. Byla strasznie podniecona jak jeszcze dotykal lechty