Nie jesteś zalogowany na forum.
hahah wcale nie tęsknił aahhaa podziwiał jej bark i morze,a sam pływałw marysinowym oceanie podniety i się pchał coraz mocniej i szybciej, aby mogła poczuć jego cudowną spermioszkę
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Jej sie morzw rozmazywalo przed oczami z podniety. Skupiala sie na przyjemnosci, az w koncu doszla i sie zaciskala na nim. Jeknela tez jego imie glosniej
to ja wtedy pociągnął za kudły, aby na niego spojrzała i pocałował ją szczęśliwie się spuszczajac, ale nie wycofał się chujkiem i się dalej poruszał w jej cipce
To dalej sie zaciskala specjalnie -Tak...
akurat piosenka z greya hahhahaha
- Obiecałem Ci, że nie będziesz narzekała....
-I tak jest...-odwrocila sie szybko przodem wiec wypadl z niej. Zlapala go jedna reka za buzke i spojrzala mu w oczy
to on ją złapał za szyję - Nie pozwoliłem Ci sie odwracać...
Usmiechnela sie i otworzyla buzke-Mmm...wiec mnie odwroc-i palcem oprzejechala mu po ustach -Wiesz jak cie pragne...
był mądrzejszy! mocniej ścisnął jej szyję - Na kolana! Pokaż jak bardzo mnie pragniesz
To starala sie wziac oddech jak ja tak sciskal mocno, ale lubila to -Pokaze...-sapnela
to ją puścił, aby mogła rozpieszczać jego chujka.
Wziela oddech i zeszla na kolana. Od razu bez zbednych slow zaczela mu szybko obciagax. Raczkami piescila jego uda a potem tyleczek
to ją sam znowu po syzi dotykał, ale nie zaciskał tam paluszków, bo dopiero było ostrzeżenie, żeby nie próbowała zwalniać
Nie probowala. Zlapala go za te reke co ja trzymala za szyje
to mikie się rozkręcił chujkiem do maxa
i ją trzymał, aby nie uciekała i zatkał jej nosek
To pociekla jej slina z pieknej buzki bo niemogla oddychac i szerze starala sie otiwersc usta
Daj jej chwilke wytchnienia i już mogła oddychać nosem, ale chujkiem się dalej pchał i jeszcze sam sobie chujka uciskał i tak aż się szczęsliwie spusćił w jej głębokie gardło
To polknela i wytarla szybko buzke, a potem sie podniosla. Musiala sie uspokoic ha i pobrsc pare glebszych oddechow
Uśmiechnął sie - Wracamy do drinkowania?
Zasmiala sie -I mozesz wystawic to co zabrales dla nas do jedzenia.
uniósł brewkę - Zgłodniałaś?
-Tak, bardzo...-usmiechnela sie niewinnie
- Jakieś specjalne życzenia? Możemy coś przygotować na ciepło.
-Nie. Za duzo roboty. Wystarczy to co zabrales. Pomoge ci. Usiadziemy, zjemy, napijemy sie i porozmawiamy.
- No dobrze, ale gdybyś zmieniła zdanie to da się zrobić... - i poszli do mini kuchni i tam mikie z koszyka wyciągał przekąski