Nie jesteś zalogowany na forum.
-Miguel zejdz, zejdz...-powiedziala i sama sie wygramolila spodn niego i uciekla do kibelka
- Maria! - zawołał za nią, bo jak mogła go tak potrakować?! - Nie ma takiego głodu.... - pozbierał się i poszedł za nią do kuchni, a tu nic się rozczarował, bo jej nie było, westchnął- Maria nie baw się! Przecież już o tym rozmawialiśmy..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria sie nie bawila co najgorsze:( zwymiotowala, a potem siedziala dalej w kiblu w razie co
co to za obskurne miejsce hahaha Mikie zajrzał do sypialni, ale też nie było, więc już tylko kibelek został, wiec ładnie zapukał - Maria, wszystko ok? Porozmawiaj ze mną..
-Wszystko ok...mozesz wejsc-powiedziala, bo uznala, ze on mysli, ze cos jej zrobil
no to otworzył drzwi jak ona tam na podłodze siedziała.- Hej, przecież już było ok... Nie możesz się tu zamykać... Jeśli dalej jesteś obrażona to wrócimy do domu i tam się podąsasz...
-Nie dasam sie kochanie...jest dobrze. Po prostu niedobrze mi sie zrobilo. Juz jest ok.
- Ok, w takim razie zjedzmy to śniadanie, żebyś nie zeszła tutaj... Dostaniesz gorzką herbatę skoro się kiepsko czujesz
Wstala powoli -Wode...nie chce nic wiecej.
- Ok... ale śniadanie cię i tak nie ominie i wygrałaś, cwaniaro...- no i podał jej szklaneczkę wody, a potem zabrał się za śniadanie, skoro udawała, że nie ma sił.
Maria az sie zapatrzyla w jeden punkt i nie sluchala czy cos mowi o cxym mowi tylko jej szumialo w uszsch
- wiem, że będziesz marudzić, ale po śniadaniu musimy wrócić do domu... Muszę z Domenico sprawdzić towar dla Amiry, więc nie będzie mnie chwilę w domu, ale do obiadu wrócę i będziemy mogli się zabawiać... Możesz zaprosić Anę albo siostry za ten czas co mnie nie będzie, co ty na to?
-Co? Co mowiles? Przepraszam, zamyslilam sie...
Zaśmiał się - Ah tak.... mój kutas nadal Cię czaruje...- dokończył śniadanie i podał jej jajecznice - Zjedz i zabawimy się jeszcze na szybko, a potem wrócimy do domu...
Usmiechnela sie -Caly mnie czarujesz...-i spojrzala na jejecznice i sie slrzywila -Z czym ta jajecznica?
- tylko cebulka...Wędlina mogłaby się popsuć, więc nie brałem jej, zeby nie zzieleniała... Tylko nie mów, że CI wygląd nie pasuje... zawsze robię taką samą..
Wiec chyba nie mogla cebulki. Znowu jej sie zebralo i poleciala do kibla haha
No to mikie czekał na nią, ale nie odmawiał sobie i jadł i kawkę też sobie ogarnął
No to juz po wymiotowaniu wymyla zabki, a potwm nawet sie ubrala i dopiero poszla do Miguela -wrscajmy juz.
- Dalej źle się czujesz? Spróbuj coś zjeść, bo inaczej nie minie... Chcesz coś innego? Jakieś kanapki? Albo coś z wczorajszej kolacji?
-Jedz, spokojnie. Zjem kanapke-i sobie szybko zrobila i zjadla byle jaka
ale przynajmniej zjadła to już coś - Jeśli się źle czujesz nie powinnaś być sama kiedy wyjdę.... zadzwonisz po Anę?
-Gdzie wychodzisz? Do pracy?-zapytala bo wtedy nie uslyszala
- Tak, muszę sie zająć sprawą Amiry z Domenico... Do obiadu wrócę...
-Tylko nie spelniaj jej wszystkich pragnien...-podniosla brwi