Nie jesteś zalogowany na forum.
No to zajeczala i sie az podsunela wyzej minimalnie -O fak...
to się docisnął chujkiem jak się pchała wyżej.- Nie spiesz się, mała... Mamy jeszcze dużo czasu, abyś poczuła się lepiej...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Potrzebuje jeszcze...napic sie wody.zaschlo mi w ustach-powiedziala powaznie ha
łahahahah zdziwił się w chuj - Chyba sobie teraz żartujesz...
-Nie-zasmiala sie -Nieprzygotowales sie...
Wycofał się chujkiem - Nie sądziłem, ze tak wyskoczysz... Dostaniesz whisky zamiast wody - powiedział i sięgnął po swoją szklaneczkę i jej podał do ryjka, skoro suszyło ją nie wiadomo po czym.
Napila sie i jeszcze jej pocieklo przy ustach -Dziekuje...
- więcej mi nie przerywaj, bo spędzisz noc przywiązana do łóżka.- powiedział zacieszony, odstawił szklaneczkę i znowu się wbił chujkiem w jej cipke
-Niezrobilnys tego-odparla
I sie juz poczuwala w jego posuwanie
- Nie chcesz tego sprawdzać, kochanie..- pocałował ja w usta.
Calowala go zachlannie i dodala jezyk, a potem tez go lizala po brodzie, po zuchwie
ugniatał jej cycki i ściskał jej sutasy. - tego chciałaś?
-Wlasnie tego...ale zapomnialam o tej propozycji...zaskoczyles mnie-powiedzialampatrzac na niego z pozadaniem
- Staram się jak mogę.... Nie mogłem od razu tego zrobić, żebyś nie była gotowa.... Jakie zabawki Ci się marzą?
-Zabawki? Wystarcza mi nasze ciala...to prawdziwy seks...ja i ty...
- Zobaczymy czy będziesz taka tego pewna jak z tobą skoncze..- i dobił się chujkiem
-Bede...juz cie znam...i znam nas razem...uwielbiam jak sie tak dobijasz do oporu.
- więc chcesz częsciej i mocniej...- powiedział i już nie przestawał i się cały czas dobijał do oporu
-O tak...doprowadzisz nas do orgazmu...
Wycofał się chujkiem! - Będziesz się rozłaczać gdy ze mną rozmawiasz?
Usmiechnela sie jak bral ja pod wlos przy pieprzeniu -Nigdy-wiedziala co odpowiedziec
pocałował ja w usta w nagrodę i otarł się chujkiem.
-juz niewytrzymam....ahhh!!!-rzekla i zaraz doszla
Doszedł zaraz za nią, ale nie zamierzał jej ułatwiać sprawy, więc oczywiście, że po gumowym chujku zafundował jej teraz magicznego wanda, aby mogła się nacieszyć dłuższym orgazmem
Ta wolala sex z nim bez zabawek niz z zabawkami ha
Alw nie byla obojetna na wibracje. Wila sie jak czula mocna podniete zaraz po orgazmie