Nie jesteś zalogowany na forum.
Spojrzala na niego i zlapala go za mordke -Przestan tak mowic. Nic sie tobie nie stanie. Chce tylko ciebie. Nikt mnie tak nie pokocha jak ty.
- Maria... Mój ojciec mial wiele szcześcia żyjąc do 60stki, ale nikt nam nie zagwarantuje, że będę miał tyle samo szczęscia..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Ja ci zagwarantuje. Bede cie strzegla jak oka a glowie. Nie chce myslec inaczej.
- Ok, wierzę CI.... A teraz uprzedź Elisę, skoro zostałem skazany na jej towarzystwo...- powiedział zacieszony.
Zlazla z niego i chwycila telefon. Zadzwonila do Elisy i lezala na plecach czekajac az ona odbierze
Elisunia była na shoppingu, więc jej chwilę zajęło, ale odebrała
- Maria, co za niespodzianka, co tam? Jak się czujesz? Uciekłaś od Miguela na chwilę spokoju?
-Nie, lezy kolo mnie-zasmiala sie -Wybieramy sie na kolacje i chcialam ciebie zaprosic...zabierz jakiegos przystojnika...co ty na to?
Miguel się zaśmiał i dźgnął maryśkę w brzuch, bo on jej da przystojniaka
- Hmm... ma być przystojny... bardziej czy mniej od Miguela? Nie wiem z której listy wybierać gorący towar...- powiedziała ELisa zacieszona.- Będzie ktoś jeszcze?
-Nie. Tylko my...i nie wiem czy sie da bardziej niz on...ale to juz ciii-zasmiala sie
-Wiec bedziesz? Wysle ci o ktorej i restauracje smsem.
- No dobrze, możemy się spotkać.... Mam akurat randkę, ale może być podwójna, na pewno się mój kolega nie obrazi, więc czekam na informację... Buziaaaczkiii i do zobaczenia...
-Super. Mam nadzieje, ze pojdzie dobrze,’paa!-no i sie rozlaczyla -Przyjda.
Zaśmiał się - Czy ktoś kiedyś CI odmówił?
-Nie przypominam sobie-zasmiala sie i przytulila sie do niego -Kocham cie...ciesze sie, ze jestem twoja zona.
- Teraz już każdy będzie musiał się obejść smakiem, jesteś już tylko moja..
-Tak...udalo ci sie-usmiechala sie
zaśmiał się - Zawsze mówiłem, że mam to co chcę....
-Wiec czy ktos ci kiedykolwiek odmowil?-zasmila sie
- Hmm z kobiet czy pytasz ogólnie? - zapytał uśmiechając się.
-Z kobiet...
- Hmm nie przypominam sobie.. Zawsze błagały o więcej...- powiedział zacieszony.
-Ja ci odmawialam...
zaśmiał się - Kochanie... błagałaś o wiecej.... Zjawiałem się, a ty od razu się rozbierałaś, aby poczuć tą przyjemność...
-Chyba ci sie snilo-zasmiala sie
- Maria... chcesz przejrzeć nagrania z tego czasu? Udowodnią, że mam rację..
-Jak spalam i obudziles mnie w nocy? Czy innym razem jak mowilam nie?