Nie jesteś zalogowany na forum.
- Oh źle Ci bez ubrań?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zrobila piekny obrocik i zacieszyla sie -Nie koniecznie.
Zaśmiał się - Jeszcze się nauczysz i będzie Ci obojętne
-to ty nie chcesz by ochrona mnie widziala czy tam ogrodnik...
zaśmiał się - tyle staruszkowie mają co popatrzą na młodą laskę...
Zasmiala sie -Ogrodnik chyba nie jest taki stary...widzialam jak pracuje bez koszulki...mam tatuaze-podniosla brwi
Mikie spojrzał na nią - Maria, myślisz, że jedna osoba ogarnęłaby cały ogród? Nie ma szans... Firma się tym zajmuje i są to ludzie koło 50-60stki.... Jesteś pewna, że to nikt w tym wieku?
-Oj jestem pewna-zacieszyla sie bo pmietala tamto ciacho -Pamietam przystojniakow z tatuazami...lubie tatuaze u mezczyzn.
Zmierzył ją! - Nie zaczynaj... Kiedy go znowu zobaczysz daj znać mi albo ochronie... Spróbuję się czegoś o nim dowiedzieć
-Ale ze co? Ze nie zatrudniasz nikogo takiego?-juz spowazniala
- Nie.... Młodzi to są ochroniarze, ale służba i ogrodnicy są w średnim wieku... Dorabiają sobie do swoich głownych zajęć..
-Miguel, ja go widzialam rowniez w kosciele na naszym slubie...
- Jak to w kościele? Maria tam byly tylko osoby po selekcji i z zaproszeniami..
-Rozgladalam sie po ludziach jak wchodzilam do kosciola...widzialam go...jak to mozliwe?-zapytala przejeta!
- Zbiorę całą bazę gości i przejrzysz ją, powinniśmy go znaleźć.... Rozmawialiście?
-Nie. Nigdy nie rozmawialam. Nawet byl tego nie skonarzyla gdyby nie ta rozmowa...-powiedziala i poszli do srodka zeby sie ubrac ho nie chciala tak gadac poza tym tez mieli jesc
- Spróbuję przejrzeć kamery... Co zamawiamy? Pizza?
-I co? To koniec sprawy?
Uniósł brewkę - Dla Ciebie owszem....
Haha to ja wlurzyl, ze mu dala cynk, a teraz nawet nie moze sie tym zajac. -Wiec chce pierogi...-powiedziala, zeby die wysilil szukajac a moze nawet zrobil!
Zdziwił się- kochanie skąd mam je wytrzasnąć w cancun?
-Postaraj sie...na pewno masz jakies wytyki, kochanie...