Nie jesteś zalogowany na forum.
-Oczywiscie. To najbardziej rozsadne. Uwielbiam cie.
uśmiechnął się - Więc jednak rezygnujesz z reklamacji?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Rezygnuje. Nie zamienilabym cie na nikogo innego.
- Uwielbiam to słyszeć od Ciebie
-A nie jestem pierwsza lepsza-zasmiala sie
- Jesteś najlepsza, kochanie...
To zamknwla oczy ale miala usmiech na twarzy -Az zapominam przy tobie, ze cos zlego sie stalo.
- Postaraj się nie wracać do tego, Domenic już nad tym pracuję. Później zajrzę jak mu idzie
-Dobrze, pozniej sie tym zajmiemy-no i za chwile juz spla po lekach
hahhaha no to znowu nie skomentował! A jak zasnęła to wyszedł z pokoju i zajrzał do Domenica, aby się dowiedzieć jak idą poszukiwania, ale jak przy taxi nic nie mieli. - to niemożliwe! NIkt nie będzie atakował mojej rodziny i żył jakby nic się nie działo! Mogła stracić dziecko, o którym nie wiedzieliśmy! Zabieram ją na Sycylię, gdzie będzie bezpieczna od tego całego syfu tutaj
Maria spala i nic nie slyszala:( na szczescie nie bolalo ja przez sen, wiec spala spokojnie.
a czy ogrodnik się jej przedstawiał? Nie mogę znaleźć postów [[[
- Do rana chcę mieć wszystko, nieważne jak to zrobicie! - rzucił jeszcze do nich i wrócił do Maryśki, aby nie budziła się sama
A czy ona z nim w ogole rozmawiala? Hahahaha
Maria spala, az jej zniecxulenie minelo i sie obudzila spocona i jeknela z bolu -Boli mnie...
a nie? hahaha kurwaa! poszukaj jutro tego!
No to mikie usiadł obok niej. - Spokojnie kochanie, niedługo będzie pielęgniarka i poda Ci coś na złagodzenie bólu...
-Wytrzymam...-powiedziala bo byla silna i odwazna, ale jej az pot z czolka pociekl
no to wytarł jej czoło spocone fuuu, i przy okazji sprawdził czy ma gorączkę jak już się z niej lało z każdej strony- Napijesz się czegoś albo zjesz coś?
-Napije sie wody...-odprla i nie miala goraczki na szczescie. Tylko bol po ranie byl silny.
- Zaraz wracam, mała... - no i poszedł do kuchni po wodę
Maria si skrzywila i jeknela sobie jak wyszedl. Spojrzala na siebie z obrazu -I co narobilas?
ta była akurat niewinna hahaha
Mikie wrócił do niej z wodą i jej podał - Proszę... potrzebujesz jeszcze czegoś?
-Dzikiego seksu-odparla i napila sie szybko wody az do dna
- Maria....- powiedział, bo cierpiał jak mu tak mówiła! - Wiesz, że nie umiem Ci odmówić, ale jesteś zbyt obolała...
-Ale mozemy o tym pomowic...jakbys we mnie mocno wchodzil...
- Lubisz kiedy wchodzę do końca i mocno....
-Czuc, ze wypelniasz mnie cala...taki twardy...