Nie jesteś zalogowany na forum.
-Wiec nie ma ogladania-powiedzialami zakryla sie kolderka
Zaśmiał się - Doskonale pamiętam jak wygląda...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zasmiala sie -ahh jak bardzo cie kocham-mrugnela do niego
- Masz duże szczęście, że nie mam wątpliwości co do tego...- no i zjawiła się pani ginekolog, co za pierwszym razem nie znalazła ciąży ahhaha A Mikie już kombinował jak pozbyć się jej rodziców dzisiaj
Mam nadzieje, ze miala sprzet by wylryc plec ha na tym Marysi zalezalo.
no są takie przenoście aparaty USG hahaha zalezy jak sie bachor układa, bo jak dupą to ni chuja nie zobaczysz co ma z przodu ahaha normalne hahaha Mikie pozwolił jej oglądać maryski cipkę, bo marysia juz dawno z panienkami się nie zabawiała w trójkącie to odpuscił sobie zazdrość o inne cipki w pobliżu
-Prosze powiedziec czy to bedzie chlopiec czy dziewczynka...-powiedziala Maria i zerkala na Miguela. Ale mial byc chlop!
hahahaha jak dla mnie mogła być parka hahaha - Hmm pierwsze badanie zawsze może być mylące, ale wydaje się, że to będzie....chłopiec..
Mikie się zacieszył- Mówiłem!
-Ayy jak krzyczy-zasmiala sie -Chlopiec...cos podobnego...
- Cieszę się, że mogłam pomóc poprawić dzień.... Proszę wypoczywać i brać witaminy, maluch teraz potrzebuje dużo spokoju..
-Bede grzecznie wypoczywac. Dziekuje Pani doktor. Jak cos befe dzwonic...albo Miguel...
- Oczywiście.... do zobaczenia...- i poszła w chuj. Mikie usiadł obok niej i ją zmacał po brzuchu, skoro nadal bez majtek była - Będziemy mieli syna, maleńka...
Usmiechnela siei polozyla dlon na jego -Tak...syna...-uswiadamiala sobie-Urodze tovie syna
- Niczego więcej już mi nie trzeba, kochanie...- powiedział na myśl o swoim następcy i ilu ludzie będzie na jego zawołanie, Mikie wiedział, że to będą cięzkie lata uczenia od najmłodszych lat syna jakim szefem ma być kiedy Mikie się odsunie
-Przytul sie...chce cie przy sobie...
to się wpakował do łóżka i ją delikatnie przytulił, żeby jej nie uszkodzić - Możemy tak spędzić cały dzień, kochanie....
-Chcialabym, ale rodzice maja przyjsc...wiec popsuja te cudowne chwile.
- więcej optymizmu, kochanie... Może nie będzie tak źle...
-Tata to nie, ale mama bedzie przezywac, ze mnie postrzelili. Powinnam miec swoja bron i nosic...w torebce-podniosla brwi
- Maria... już o tym rozmawialiśmy.... Dostaniesz zwiększoną ochronę, ale broń niewiele ci pomoże... Sama być nie oddała strzału temu kto cię napadł
-Moze bym oddala...niewiadomo...-westchnela
- postaraj się teraz o tym nie myśleć...
To sie zjawili rodzice. Pewnie zostali dokladnie przeszukani ha
Maria sie tulila do niego -W twoich ramionach jest najlepiej.
- Hmm... bo tak właśnie jest...
Ofc Domenic szczegółnie! przeszukał tatusia, ale chujka mu oszczędził hahaha i zaprowadził ich na górę, bo nie sądził, że Mikie wypuści Maryśkę z łóżka, ale ładnie zapukał do drzwi! nie pchal się bez pukania z jej rodzicami
-Kto osmiela sie nam przeszkadzac, Toricelli?