Nie jesteś zalogowany na forum.
No to uważniej na nią zerknął - Nie chcesz tam spędzać świąt?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Chce, chce...ale zrozumialam, ze cos sie dzieje...czy sie myle?
- PO tym co CI się stało to chyba oczywiste, że nie jesteś tu bezpieczna, kochanie
-Do czasu, az znajdziemy tego co chcial mnie zabic...
Westchnął - Domenic już go szuka, prawdopodobnie siedzi gdzieś przyczajony albo jest w drodze do domu..
-Do domu czyli gdzie? Wiecie kto to jest?-az sie podniosla do pozycji siedzacej
- Powoli, Maria... Jesteś jeszcze słaba....- powiedział jak tak szybko się przesiadła.
Dotknela go po buzi -Nie martw sie...powiedz cxy wiecie kto to jest?
- Wygląda na to, że tak....
-Kto to byl?-zapytala od razu bardzo zaciekawiona ale nic dziwnego skoro to osoba ktora jej nienawidzila
- To Ci się nie spodoba Maria.... Ten facet... ogrodnik, którego tu widziałaś...
Westchnela i pokrecila glowa-Byl tak blisko wtedy, mogl juz wtedy mnie zabic...dlaczego to robi? Co mu zrobilam?
- I to właśnie jest dla mnie zagadką.... Tacy jak on nie robią tego...
-Wiec moze robi to na zlecenie kogos?
roześmiał się - To oczywiste... - ale zaraz spoważniał, bo to poważna sprawa przeciez byłą! - Maria, egzekutor zawsze wykonuje czyjeś zlecenie..
-Ok...zakoduje to slowo egzekutor. Czyje zlecenie? Any?
- Ma swoich ludzi, gdyby chciała już byśmy się policzyli.... Powiedzmy, żę miałem małe spięcie z jego rodziną...
-A z jakiej rodziny on jest? I co to za spiecie? Co zrobiles?
- DO najmilszych nie należą... Wszyscy zajmują się tym samym... Niestety czasami świat jest zbyt mały dla nas wszystkich.. Chcą się odegrać, ale kiepsko celują.... Nie pozwolę im się więcej do Ciebie zbliżyć... Już zwiększyliśmy ochronę
-Swiat jest za maly...wiec po prostu chcecie siebie wyeliminowac...nie krec przy mnie, tylko mow normalnie co i jak-westchnela
- Maria, najważniejsze jest teraz twoje bezpieczeństwo... Jeśli nie musisz nie wychodź.... Dlatego chcę CIę stąd zabrać, na Sycylii się nie zjawią... będziesz tam bezpieczna
-Oczywiscie. Jak nie bedziesz mi mowil to jakos sie dowiem i tak sama.
- Teraz nigdzie nic sama nie zrobisz... Czy to jasne?
-Jasne-westchnela sobie -Teraz musze dojsc do siebie...
- Owszem, a potem nie będziesz narażać siebie czy dziecka... Nie chcę mu dawać żadnej szansy, aby cię znalazł i dokończył co zaczął..