Nie jesteś zalogowany na forum.
Zaśmiał się - Jutro będziesz grzeczna to się doczeka
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Bedziesz jeszcze chcial, zebym ci ssala-powiedziala i odwrocila sie tylem
roześmiał się - Ah więc chcesz się posunąć do szantażu?
Usmiechala sie do siebie jak byla tylem -Nie mam wyjscia.
- w takim razie musimy odpuścić obiad i isć na górę... Jak wypróbujesz zabawki to Ci się odechce szantaży
Odwrocila sie szybko przodem -Nie. I nie bede cie prosic. Juz powiedzialam ci w samolocie. Nie od meza to od innego.
roześmiał się - Nie zaczynaj...
I zadzwonilo burrito hahaha -Ahh! I tu poznam wlasnie kochanka-zasmiala sie i poleciala do drzwi odebrac zarcie
No to poszedł za nią, aby jej powiedzieć "a nie mówiłem, że nic nie znajdziesz" ahahaha
A ze czula, ze idzie za nia cien to odebrala burritoski ale zagadala do doreczyciela mimo ze jej aie nie podobal -Czy jest pan singlem?
to Mikie dostawcy pokazał, że pod marynareczką ma broń, żeby biedak nie mógł się pomylić - Zapewne jest Pan zajęty, nie przeszkadzaj Panu..
-Dziekujemy...-powiedziala zmieszana jak gosciu spieprzal w podskokach. Spojrzala na Miguela -Wystraszyl sie ciebie-zamknela drzwi
- Obawiam się, że nie... - powiedział, bo wiedział, że jego zabawki robią większe wrażenie - Ale... mówiłem, że nie masz okazji poznać kogoś na to zaszczytne miejsce zwane kochankiem...
Poszla razem z nim do salonu zjesc te burrito -Wiesz...niedlugo z Ana planujemy isc na impreze...
Spojrzał na nią - Jaką znowu imprezę?
-Do klubu po prostu...
- Maria... jak chcesz iść do klubu w ciąży?
-Normalnie? Nie widsc tej ciazy prawie. Co to za problem? Nie bede pila alkoholu.
- Dopiero co prawie straciłaś dziecko i życie...Powinnaś więcej odpoczywać zamiast imprezować..
-To nie mam prawa sie zrelaksowac i zapomniec o tym, ze prawie strscilam zycie?
- Oczywiście, że możesz.... ale spokojniej, w domu...
-Przemysle to-powiedziala i dalej jadla, ale juz jej sie nie podobalo to, ze nie pojdzie na impreze z ana
- Dobrze, że chociaż tyle... - powiedział i dokończył żarełko
Tez zjadla i chwile odpoczeli.
Pozniej wstala i chwycila go za reke -Chodz ze mna wziac kapiel...w naszej lazience, a
Potem sie polozymy do lozka...
zaśmiał się - więc to nie będzie kąpiel...