Nie jesteś zalogowany na forum.
-A co ma lepszego ta lepsza kobieta niz ja?
roześmiał się i wstał - Chyba nie sądzisz, że bym Ci powiedział?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Bo nie ma takiej. Wiedziales kogo wybrac-zacieszala sie i szybko klepnela go w tylek jak wstal
zaśmiał się tylko i poszedł pod prysznic
Maria poszla tez, alw do innej lazienki specjalnie i sie tam ogarniala
Mikie raz dwa się ogarnął i wyszorował ząbki od jej cipki hahha Wrócił do sypialni, ubrał się i skoro jej nie było to uznał, że jest w kuchni, więc tam zszedł
I ona zaraz po nim zeszla do kuchni. Ladnie sie ogarnela dla niego. Bo przy nim chciala byc zassze taka ladna ha
odwrócił się do niej - A ja się zastanawiałem gdzie się podziewasz..
-Juz szuka mnie ochrona?-zasmiala sie -Zrobie nam cos dobrego na snidanie.
- Uważaj, bo będą chodzić za tobą nawet do kibla..
-Ohhh orgia? Nie mam az takich marzen-podniosla brwi i zaczela
Robic ciekawe sniadanko im
- Nie wiem skąd pomysł o orgiach... Ostatnia kiepsko na Ciebie wpłynęła, bo nie jestem ślepy...
-mowisz o natashy? Kiedy wtedy robila ci loda caly czas patrzyles na mnie...wiedzialam, ze myslisz o mnie i to dzieki mnie dochodzisz...wiec jak ja zaczelam ci obciagac a ty spojrzales na nia, zdenerwowalo mnie to.
- Hmm.... na prawdę myślisz, że mogę dojść od myślenia gdy inna mi obciąga? Nie przesadzaj...
-To nie byl po prostu dobry moment...zreszta miala tylko ptrzec. Nie zapraszalam jej na wiecej.
Zaśmiał się - Każdy moment jest zły...
-Nie zapraszalam ja do trojkata tylko do ptrzenia. Tyle. A ty moj drogi, jesli masz wieksze potrzeby to trzeba bylo nie zakladac mu obraczki na palec-podniosla brwi
- Hmm a co jedno ma do drugiego? Jeszcze za mało widziałaś, skoro uważasz, ze obrączka coś zmienia
-Ale dla mnie zmienia.-zlapla go za koszule -Zapamietaj to sobie.-i puscila go i wrocila do robienia snidania
- Dobrze, zapamiętam.... Masz obrączkę i nie będziesz się rozglądać za innymi - powiedział zacieszony
Zerknela na niego -Ja jestem bardzo grzeczna-zacieszyla sie podnnoskiem i w koncu podala snidanko
to jej nie uświadamiał, że on nic takiego nie obiecuwał hahaha
- Ciekawie wygląda... - powiedział i zabrał się za żarełko
-Smacznego-odpowiddziala mu i zabrala sie za jedzonko by dziecko w brzuchu sie lepiej czulo
najważniejsze dla mikiego hahaha - Spotykasz się dzisiaj z Aną? Muszę nadrobić zaległości
-Tak, przyjdzie tutaj, skoro nie moge wychodzic-wysyawila mu jezyk
-Bedziesz w miescie czy...za miastem?