Nie jesteś zalogowany na forum.
uśmiechnął się - Jak się postarasz to przyjmę przeprosiny...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Ayyy juz przyjales...a ty sie spozniles, wiec ty sie musisz postarac...-pociagnela go za warge i juz wsadzila mu reke w gacie
zaśmial się - Nie mogłaś się wcześniej ich pozbyć?
-Nie bylo zle. Chociaz ojciec i tak juz mial nieciekawe nadtawienie-powiedziala i sciagnela mu gacie -Mmmm ale dosyc o nim...od rana marze o twoim fiucie...
- Przypominam, że rano dostałaś spełnienie swoich marzeń, kochanie....- jak spadla jej kiecka to rozerwał jej majciochy
Sapnela sekownie jak jej rozerwal gacie -Musiales isc, a ja chcialam wiecej...jest mi malo ciebie.
- Kochanie, masz 50% moich genów w sobie - powiedzial rozbawiony i juz sie o nia ocierał
-To mnie nie podniecilo-zasmiala sie i sama sie juz perfidnie ocieral -Miales bys dzwntelmenem na tym obiedzie-zlapala go za buzke i pocalowala zschlannie
- Byłem! Nie wpakowałem fiuta w ciebie kiedy jedliśmy...
-Ahh wiec miales na to ochote...zerznac mnie pezy rodzicach...
- Jeszcze 2 zdania twojego tatuśka, a zobaczyłby w czym nam przeszkadza...- powiedział i usadził ją na stole, a niech bedzie, ze kolo miejscówy tatusia hahaha
Rozlozyla nozki od razu i dotknela go po klacie -Dosyc rozmow...
- DOpiero zaczniemy rozmawiać.... Jak będziesz mówiła jak Ci dobrze gdy cię posuwam.... - powiedział i wbił się chujkiem do oporu
Zlapala go za plecy mocno i spojrzals jak die wbil. Jeknela glosno -Mozesz
Powiedziec jak ci dobrze teraz.
{ocałował ją w szyję - skad pewność, ze mi dobrze? - szepnął jej do ucha
-Bo jestes tak twardybze odczuwam kazda zyle na twoim duzym fiucie-odszwptala mu
to teraz mu się dopiero dobrze zrobiło hahaha - Oh maleńka zacznę żałować, ze nie powiedziałaś tego poł godziny wcześniej...
Sama sie pchala na niego, ale nie cjciala spasc ze stolu -nie zaluj...teraz jest nam bosko...czuje, ze az wyciekaja ze mnie nasze soki.
ona to lubiła w przeciwniestwie do niego, wiec się zakrecil kolo jej cipki paluchami, zeby zetrzeć ten syf i podsunął jej brudne paluchy pod usta.
Wystawila jezyczek i oblizala to seksownie:(
- jesteś idealna, maleńka...- powiedział zerkając jak sobie dobrze radzi
Potem wziela paluszek w usta i zassala. Zaswiecily jej sie oczka -Jestesmy dla siebie stworzeni
- Doskonale to wiem... - i już się pchal na barbarzynce, zeby im sie jak najszybciej doszło
To go trzymala mocno, a potem sie wyginala na tym stole by mogl popatrzec na cycuszki jak sie ruszaja
chwilowo cycki go nie itneresowały hahaha jak juz przeżuła ich soczki to wrócił do całowania jej w usta i ciaaao