Nie jesteś zalogowany na forum.
wycofał się i rozpiszczał tylko jej cycki
https://cdn5-images.motherlessmedia.com … 3B6D6C.gif
a potem już wrócil do jej cipki całując ją po szyi
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Trzymala go za wloski i rozkoszowala sie. Potem go pociagnela do siebie i zaczela calowac w usta, zuchwe i gdzie sie dalo zachlannie
chwilę jej pozwolić ukoić adhd a potem patrzył na nią z góry hahaha
i rozkręcil się chujkiem, zeby się dobrze bawiła i używał sobie jak dmuchaną lalkę haha
-Aa! O boze!!-az krzyknela bo dobrze sie rozkrecil a ona sie podniecila tak ha no i potem juz jeczala glosno i patrzyla na niego, a jdj tel dzwonil
to ją jeszcze szarpnął za włoski i tak aż mi się szczęsliwie doszło
Maria tez doszla jak tak ladnie zostala poszarpana i tez sama sie wyladowala. Lezala i olala telefon
a dalej dzwonił? ahhaha Mikie leżał obok niej - Jeszcze sobie czegos życzysz?
Dalej dzwonil! Byls to Ana!
Jeszcze jej sie klata ruszala bo sie nie mogla uspokoic ale odpoczywala. Usmiechnela sie -Idealnie mnie pieprzyles...
to Mikie dla świetego spokoju odebrał- Słucham!
-A to ty. Z Maria chcialam rozmawiac-powiedziala Ana. Maria obserwowala MiguelA
Mikie zerknąl na Maryśkę - Juancho to będzie trudne, bo twoja córka leży nago wciąż rozpamiętując jak dobrze ją pieprzyłem....
-Jestem Ana. Chyba to pieprzenie pomieszalo ci w glowie-powiedziala Ana
Maria zrobila wielkie oczy, a potem sie zasmiala-on cie zabije.
Uśmiechnął się i jej podał- Z tobą chce rozmawiać.... i kto teraz zginie?
-Nie ma mowy. Nie bede rozmawiac-maria odsunela zie
Ana gadala do tel -Nie chce ze mna gadsc a ja chcialam ja przeprosic za wczoraj
no to Mikie wziął telefon - Jeszcze raz, bo nie słyszałem.... Zawsze możesz wpaść znowu z wizytą... ale nie wiem czy widok nagiej Marii to to o czym marzysz...
-Nie chce mnie widziec, obrazila sie. Widzialam juz twoja zonke nago-zasmiala sis ana
- No cóż.... na pewno się odbrazi gdy zaprosimy cię do trójkąta..... Maria zawsze o tym marzyła.... -powiedział zerkając na Maryśkę
-Co ty gadasz?! -maria myslala zd on z ojcem rozmawia -Miguel in ci juz nigdy nie wybaczy.
Ana sie zasmiala -musze jednak podziekowac. Wczoraj sie troche upilam i powiedzialam moze Marii za duzo, ale nie bede ukrywac.myslec ze ja trzymasz jak w wiezieniu.
Mikie się podniósł - Na jakiej podstawie takie wnioski? Maria uwielbia kiedy jest zniewolona i robię z nią na co mam ochotę.... Jej orgazmy są idealnym tego dowodem..
-Kazdy chce wolnosci. Nie tylko seks sie liczy. Robisz z nia co zechcesz-powiedzila Ana na kacu ha
Maria nie wiedziala co ram za gadka sie toczy i zlapala sie za cycuszka i zmacala, zeby widzial. Usmiechnela sie
- Przypominam, że jej się to podoba...
-A jak sie nie spodoba za chwile? Seks sie znudzi i co?
Mikie włączył głośnik i odłożył telefon i zerknąl na maryśkę - Maria... czy seks cię nudzi? - zapytal i się macała po cyckach to się dossal je jednego
-czy tak powinno brzmiec te pytanie kochanie?-zapytala zerkajac na niego
Bawił się jej cyckiem - A jakie chciałabyś usłyszeć?