Nie jesteś zalogowany na forum.
-O wow...-powiedziala jak oblukala prezenty, bo alurat jakims cudem jej sie spodobaly -Swietne sa. Dziekuje!-pocalowala go od razu
łahahahha nie takie reakcji się spodziewał hahahahahhaha - Ohh więc drugi prezent chyba podaruję teściowej.... - powiedział rozbawiony i jej podał drugą torebkę
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Usmiechnela sie i zajrzala. Znala zapach -ah wiec tamten prezent to byl test?
- Przygotowanie do tego co nas czeka - powiedział zacieszony
-Bardzo seksowna piZamka-zasmila sie -Bedzie ciekawie-powiedziala wyciagajac perfumy i sie nawet nimi psiknela a potem przy nim malowala sobie usta ta czerwona szminka patrzac na niego seksownie
- Liczyłem, że będziesz miała na sobie tylko szminkę i perfumy.... - powiedział unoszac brewke
-Mialam byc gotowa na kolacje-usmiechnela sie -Wiec jestem bardzo grzeczna
- Aż to do Ciebie nie podobne... Przebiorę się i możemy jechać...
-Poczekam, Torricelli -usmiechnela sie i dotknela go po klacie
- Bądź nadal grzeczna... - powiedział i szybko się odświeżył, przebrał i wrócił do niej - Jestem, gotowa na małą wycieczkę?
-Jak najbardziej. Z toba nawet do piekla-zacieszyla sie
NO to zebrali się i pojechali i napiszę
Wiadomość dodana po 3 h 02 min 54 s:
No to super atmosfere mieli w samochodzie aż w końcu dotarli do domu - Będziesz teraz milczeć?
-Powiedzialam, zebys sobie przemyslal sobie zachowanie-i poszla do lazienki. Chociaz kwiaty w calym domu ja rozczulaly
Nie zamierzał nic przemyslać! od miesięcy go znała i powinna już wiedzieć, że taki był i chuj hahaha Nie zamierzał się zmieniać i sluchać jej amrudzenia. Poszedł do sypialni, skoro mu uciekła.
Ona tez sie nie zamierzala zmieniac! Rozebrala sie i westchnela
Patrzac na siebie w lustrze-Nie tak mila wygladac ta kolacja...
Mikie nie miał żadnych przemyśleń. Porozbierał się i wpakował się do łóżka i grzecznie na nią czekał
Maria sie wykapala i wrocila w czarnej koszulce nocnej takiej
Wlazla do lozka
Zerknął na nią, żeby wyczuć jej nastrójnik ahhaha Może jej przeszło w łazience, kto wieee
Spojrzala na niego jak laura na gifie w poprzednim
Poscie
czyli była napalona haha ale teraz to Mikie grał trudnego do zdobycia hahanie zareagował na jej zaczepkę
Lekko go musnela dlonia po klacie
Mikie zamknął ślepka skoro Maryśka się zastanawiała czego chce, ale szła już w lepszym kierunku
To poszla lepiej jak zamknal oczy. Przysunela sie i przejechala wargami po klacie
To był milusi tak jak ona - Śpij...
To poszla wyzej i calowala go po buzce tam gdzie dostal -Tak...pojde spac...