Nie jesteś zalogowany na forum.
chujek go bardziej bolał niż twarz, gdzie już niejeden raz dostał hahaha a skoro i tak nie reagowała na jego słowa to juz to olał
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria zerknela na chujka, a jak juz nic nie powiedzial to wziela go do reki i zaczela naciagac skorke
łahahahahah tego już nie mógł zignorować, więc ją złapał za rękę - Chwilę wcześniej nie chciałaś a teraz zmieniłaś zdanie?
To sie przyblizyla do reki ktora ja trzymala i polizala ja, a potem spojrzala mu w oczy -Dobranoc...
w chuja go robiłą:( nie spodobało mu się to i ofc, że jej obiecał karę, ale głośno tego nie mówił... Puścił ją i odwrócił się plecami do niej
-Pan obrazalski...odwraca sie plecami...jeszcze skrzyzuj rece-zacieszyla sie do siebie i wyszla z lozka
nie posłuchał jej, ale jak wstała to się zastanawiał po coooo
I wyszla z sypialni. Poszla sobie na dol. Nalala wody z cytryna. Zrobila kanapeczke i poszla do salonu poogladac jakis film
- I kto tu się obraża... - pokręcił jeszcze główką i leżal tak bez celu aż mu się usnęło
Maria jak film sie skonczyl to wrocila do sypialni. Jak spal to sie wtulila w niego w jego klate i zasnela tak jak kotek
to spali sobie grzecznie, ale o poranku Mikie sie wyspał i zdziwił się, że ona wróciła... Jak chciała, żeby sobie myślał o wszystkim i o niczym to się cichaczem wymknął z łóżka, ubrał i pojechał "pracować"
Obudzila sie i znowu go nie bylo. Westchnela sobie. Jeszcze ja cieszyly kwiaty wszedzie, ale juz troche mniej. Ubrala sie i poszla zjesc sniadanko samotnie, a pozniej siedziala sobie samotnie
Wiadomość dodana po 06 min 07 s:
Jadla lody, pozniej chipsy i ogladala filmy. Pozniej jej sie przysnelo. Jaknsie obudzila, a w domu byla nadal pustka to juz dostawala szalu. Wyszla na ogrod
hahahha ale od czego tens zał?
On byl maruda w tym domu!! Ona nie miala problemow.
-Wspaniale...-wkurzyla sie, ze jest ciagle sama i zadzwonila do Nacho
No to Nacho odebrał już po 2 sygnale - Ohh stęskniłaś się za mną?
-Hej. Mozna tak powiedziec. Co slychac? Poopowiadaj co robisz ciekawego, bo bardzo sie nudze.
- Hmm.... na pewno nie ma nic fascynującego i ciekawego w zmienianiu pampersa... Nie chcesz wiedzieć do ja tu widzę.... Nudzisz się? Brakuje Ci atrakcji z Teneryfy czy Sycylii?
Zasmiala sie -Mnie niedlugo to czeka. Robisz za tatusia Santiago?wow. Jestes super braciszkiem.-cieszyla sie -Moze mi brakuje...siedze polowe dnia lub wiecej sama...nudze sie juz w tym domu pelnym kwiatow.
- Czemu masz dom pełen kwiatów? Bawisz się w ogródku?
-Wczoraj byl dzien kobiet. Nawet nie zlozyles zyczen-powiddziala i rozlozyla sie na kanapie z nogami na zaglowku
Zaśmiał się- Wybacz, ale chyba nie chciałaś, abym się odzywał. SPóźnione ale szczere wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet, oby twoje małzeństwo szybko się rozsypało...
Zasmila sie glosno -Takich zyczen nikt nie osmieliby sie zlozyc.
- Skarbie, tylko ja życzę Ci jak najlepiej - powiedział zacieszony - Więc powiadasz, że całe dnie spędzasz sama? Hmmm brzmi interesująco...
-Nie cale...ale sie budze sama. Miguel pracuje. Pozniej nawet nie moge zapytac jak w pracy. O niczym mi nie mowi, a ja cos zaczne wnikac to sa mega klotnie.
- Widocznie uznaje, że opowiadanie Ci ile krwi się rozlało nie jest dla Ciebie... tu akurat mogę go zrozumieć.... Nie chce Cię martwić...