Nie jesteś zalogowany na forum.
wiec jeszcze mikie się pchał chujkiem, zeby glebiej wchodził niz to co ona chciala brać
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
I brala go
I peirdole nic niemoge znalezc!
Wiec mu zajebiscie obciagala
Przy tym sterzep
No to mu się ładnie doszło, ale przez nią jak ich tak bujało to mial biedaczek big big problem, i nie z chujkiem! więc się raz dwa od niej odsunał i poleciał zwrócić wszystko z żołądka za burtę, zeby maryska nie musiała jachtu szorować hahaha
Maria zatrzymala jacht i spojrzala za nim. Westchnela i szybko przyniosla wode w szklance
Jak przestało nim szarpać to na nią spojrzał - Dzięki.. - i się napił okropnej wody
-nie ma fal. Nie powinno juz bujac. Polozysz sie. Zjazd jest najgorszy. Musisz odpoczac.
- Nic mi nie jest...
-Mozesz sie zdrzemnac. Ja w tym czasie przygotuje nam pyszny obiad. Co pan na to?-pomiziala go po reku
- Nie jestem głodny... możemy wrocić do zabawy... - powiedział i ją pocałował
Odsunela sie -Miguel kurwa...przed chwila rzygales...
Uśmiechnął sie - Oh wiec jednak nie wszystko akceptujesz...
-Ty nie akceptujesz swojej spermy, ja moge nie akceptowac wymiotow-zasmiala sie
- Dorba pojde umyc zęby.... zadowolona?
-Tak, a ja bede czekala nago na lozku...-zlapala go za gebe -Bylo podniecajaco obciagac ci przy sterze...o koncowce zapominam-i poszla do sypialni
Poszedł więc do łazienki umyć ząbki i zadzwonił jego telefon, wiec odebrał i słuchał wkurwiając się - Miałeś jej pilnować, a nie pieprzyć, złamasie!!
Ale tu nie bylo scian dzwiekoszczelnych. Jak sie wydarl to nago podeszla
Do drzwi lazienki, ktora byla przy supialni przeciez i podsluchiwala ba
- W dupie mam takie zbliżanie się! Będziecie się spotykać na rodzinnych obiadkach?! Nie miałeś robić z niej dziwki... Wracaj na Sycylię, ktoś inny cię zastąpi... masz godzinę aby wsiąść do pieprzonego samolotu! - powiedział i się rozłączył i dzwonił do Massimo - Czy twoje złamasy zawsze muszą moczyć w każdej dupie którą poznają?! Zabieraj ich stamtąd, a ja wyślę swoich ludzi skoro znowu twoi zawodzą! Nie wiem po jakiego chuja ich ciagle u siebie trzymasz, pierdoleni sprzedawczyki i złamasy!
Maria sluchala uwaznie jak sie Miguel wyzywal, ale slabo rozumiala o co chodzi.
Po rozmowie z Massimo zadzwonił do swoich ludzików - Szykujcie się na lot do Neapolu.... Za 3 h macie być gotowi, w samolocie dostaniecie instrukcje co robić
-chodzi o te dziewczyne?-zapytala siebie w myslach -Dlaczego jest taka wazna? O co chodzi...
Mikie się ogarnął po rozmowie, ząbki, nawet siusiu i wyszedł, a ona gdzie?
Prawie w morde dostala drzwiami hahaha odsunela sie w ostatniej chwili tylko -Ahh wlaznie mialam
Sprawdzic czy zyjesz...
Spojrzał na nią - Wszystko ok... Nie musisz się martwić...
Wiec przytulila go i pocalowala -Zawsze sie martwie o swojego meza.
- więc co zjemy? Nie możemy zostać tutaj do rana...