Nie jesteś zalogowany na forum.
-A moze ja ponosze meskie? Np twoje bokserki? Byloby to seksowne?-podniosla brwi
- Jeśli już musisz.... ale nie wiem czy nie spadną..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Zaloze wyzej-zasmiala sie i wstala i wziela jego bokserki te co mu sciagnela ofc! A nie ze czyste. No i zalozyla soBie. Dawala mu pokaz ha
- I jak się czujesz? Zawsze o tym marzyłaś?
Zasmiala sie -W sumie nie, ale ciekawie. Obrocila sie -Mam w nich sexy tyleczek?
- Sexy tyłek masz gdy jesteś nago... więc możesz tutaj w ogóle nie nosisz ubrań...
To sciagnela bokserki, ale
Poszla do szafki i wyciagnela jego koszule. Ale nie biala tylko czarna i zalozyla, a potem wchodzila na lozko jak kocica -A teraz jest sexy?
a zapięta czy rozpięta? hahah
- W swojej seksownej bieliźnie na pewno byłoby lepiej...
Rozpieta
Usmiechnela sie -zla odpowiedz. Mowimy o tym co tu i teraz...miaaał-zacieszyla sie i ofc ze
Pokazala mu pazurki
złapał ją za rękę jak już chciała pokazywać pazurki i pociągnął do siebie - Następnym razem wybiore lateks w stylu kobiety kot
-Ciagle nie jestes tu i teraz-zasmiala sie i pocalowala go
- Już czekam na to co będzie... - powiedział uśmiechając się. - wciąz Ci mało, co?
-Mielismy zajac sie sprawami dziecka...musze sie pohamowac-usmiechnela sie
- w takim razie musisz lepiej wyglądać... - zapinał je koszulę - Jeśli mam się skupić musisz się ubrać, mała
Pozwolila mu zapiac i usmiechala sie -Czuje sie w niej swxy i bezpiecznie-powiedziala mu
- Tutaj zawsze jesteś bezpieczna, kochanie... ale dobrze, skupmy się na dziecku... co mam robić?
Zakryla go koldra do polowy-Ja tez sie musze skupic-powiedziala i wziela telefon -Pokaze ci o czym myslalam.
- Jasne... Już się boję tego.... Mam nadzieję, że bez udziwnień...
-chyba nie...takie tam pomysly...miejsce na twojego kroliczka sie tez z akdzie-pokazala mu
- Chcesz tam taki tron umieścić? te zasłonki u góry odpadają... nasz syn nie będzie gender...
Zasmiala sie -Nie trzeba zaslonek. Ale to bedzie maly bobas. Mozna surowszy styl jak ten z krolikami. To taki skandynawski raczej.
- ten pierwszy... niebieski czy szary też jest ok... Łóżeczko w naszej sypialni też będzie?
-Hmmm raczej nie. Myslalam o elektronicznej niani. Lozeczko w naszej sypialni zaburzy nam higiene snu...i seksu-zacieszyla sie
- A w czym będzie Ci przeszkadzało łożeczko w naszym sexie? - zapytał zaciekawiony
-To nasza sypialnia, Miguel. Ciesz sie, ze udalo ci sie splodzic to dziecko-szturcchnela go