Nie jesteś zalogowany na forum.
-Nie mowil o naszym synie...tylko o jakims dziecku ktore splodziles i inna rodzine...nie wiem o co chodzilo.
- Nie mam pojęcia gdzie się podziewają moje plemniki - powiedział śmiejąc się i pocałował ją w szyję.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
—Jesli mnie oszukujesz to kiedys cie zabije. Przysiegam-i sama go pocaloaala a szyje
- Uuuu ale się boję....- powiedział z sarkazmem, bo serio mu groziła?! jajaja naiwniaczka nie wiedziała co czyni
Zlapala go za ryjek -Powinienes...serio-powiedziLa i pocalowala go mocno w usta
- Niewiele możesz mi zrobić - powiedział między besoskami i się dobierał do jej spodni
Maria wstala
I tez rozbierala go ze spodni, a pozniej szybko sciagnela z niego koszule -Zabikes dzis kogos?-zapytala ha
roześmiał się - Czuję się rozczarowany, że tyle wymagasz ode mnie..
-To tylko ciekawosc-powiedziala i sama dokonczyla rozbieranie siebie
to się mikie wygodniej rozłożył na łóżku - I co teraz proponujesz?
-Wejde na ciebie i bede cie pieprzyc...-powiedziala i tak tez zrobila. Weszla na niego i od razu sie nabila patrzac jak w niej znika ha
teraz jeszcze znośnie, ale co to bedzie później ahhaha jak bedzie wpadal w taka studnie bez dna hahaha
- taak, chyba częściej musisz tak spędzać czas..
Nie bedzie miala!!
Zaczela go posuwac do oporu. Rece trzymala na jego klacie -Tez tak mysle...uwielbiam te uczucie.
hahaha zacieszył się, ale przemilczał, że chodziło o krwawe poranki hahahah no i pozwolił się jej wyżyć na sobie:( za to co ją spotkało
Tak wlasnie sie teoche wyzywala. Coraz mocniej jechala na nim i szybciej
Jak się bawiła na jego chujku to tarmosił jej cycki, a potem ją przyciągnął do siebie i pocałował w usta
To tak samo sie zachlannie dobrala i calowala go w usta u po zuchwie i sapala. Ruszala sie dalej do oporu i pokrecila koleczka
- Lepiej się czujesz? - zapytał jak się rokzręcała
-Zawsze dobrze jak to robimy...
złapał ją za szyję i zacisnał - tylko dobrze?
-Idealnie...-odparla cicho jak ja tak sciskal i sie nabila znowu do oporu i jeknela
- Już lepiej... - i puścił ja skoro sie poprawiła
-Nie musiales puszczac...mozesz mocniej zacisnac...-powiedziala i juz leciala do orgazmh
- Nie mów mi co mam robić!
Usmiechnela sie i jeszcze ja podrecil -Zaraz dojde...