Nie jesteś zalogowany na forum.
- Bo to ładny kwiatek - powiedział rozbawiony i poszedł sobie, żeby myślała cały dzień dlaczego taki wybrał hahaha
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Ale w sumie dlugo nie myslala bo gdzies kiedys w jakims serialu ( dom kwiatow ha) ogladala, ze petunia znaczy gniew!
łahahahhaa pięknie to sobie wytłumaczyła, chociaż on tak głębokiego sensu nie planował hahaha
Zszedł na dół i z Aaronem i Domeniciem rozmawiał o Nacho - Ten skurwiel się panoszy w naszym mieście! Zapewne pomieszana dostawa to jego sprawka.... Tylko my wiedzieliśmy o tym, a jednak odezwał się do Marii o tym...
Maria wiec postanowila okazac swoj gniew ha i byla zla na niego! Lezala i myslala o tym wszystkim z rana
nic jej mikie nie zrobił!!!
- Macie go znaleźć, nie może wyjechać z miasta i kraju... Za dużo ten śmieć wie.... - no i przypomniała mu się druga sprawa- Aaron niech Elisa da Ci namiary do swoich koleżanek, które mają dzieci..
Aaron się zaśmiał - Chcesz już się uczyć jak to jest z bachorami? Na pewno będziesz zachwycony...
- Chcę wiedzieć czy któraś z nich ma dziecko ze mną...- Aaron i Domenic się zszokowali.
- Nie wiesz gdzie zostawiłeś swojego plemnika poza Marią?? - zapytał Domenic
Maria spogladala na tel czy Nacho cos odpisal, ale czula, ze jak y cos odpisal to ze ma sie pierdolic i ja zabije ha W koncu zmeczona zasnela
- Mam nadzieję, że nigdzie więcej się nie zgubił... - powiedział i nalał sobie whisky - Ten fiut coś Marii powiedział i nie wiem o co mu chodziło... To jedyny powód, dla którego chce go mieć żywego... ale nie będę płakał jak będzie martwy...
No i tak sobie rozmawiali o Nacho, który w końcu się odezwal do Maryśki
"Piękne rozgranie... Zapomniałaś jednak kim jestem... "
Obudzil ja dzwiek telefonu i spojrzala w smsa: „Musialam. Przykro mi”
"Rozumiem, w takim razie ja jestem zobowiązany do zachowania milczenia... Wszystko jak zawsze wyszło na dobre twojemu męzulkowi.... Upiekło mu się"
„zrobisz co uwazasz, do niczego cie nie zmuszam. Sam wiesz jak jest...ja jestem po przeciwnej stronie. Żegnaj”
Nacho się zaśmiał do siebie i jej odpisał "Sama przecież napisałaś "
Aaron z Domeniciem się w końcu zebrali zabierając winnych porannej akcji, żeby Maryśka nie musiała więcej oglądać.
Miguel kazał pozostałym podwoić liczbę ochroniarzy i zagroził, że skończą jak inni jak nie będą uważni!, a potem poszedł zajrzeć do Maryśki
Maria juz nie pisala z Nacho a nawet wszystko wykazowala. Spojrzala na niego -Hej...wszystko zalatwiles?
- Na to wygląda... Odpoczęłaś?
-Wiem, ze Petunia oznacza gniew...dlatego mnie tak nazwales?
- Co? - zapytał zaskoczony. - Cały czas rozkmniasz mój romantyzm? - zapytał śmiejąc się.
-Niee. Caly czas nie. Wiedzialam od razu co to oznacza. Tylko zastanawialam sie czemu tak.
- Miało być zabawnie, nic to nie znaczyło... Co chcesz do jedzenia?
-Zamist nazywac mnie kwiatami to kupuj mi je...-wystawila mu jezyk -chcialabym zjesc jakies pieczone ziemniczki z warzywami i miesem... i sosem...
- Ziemniaki to też warzywa... - powiedział omijając pretensje odnosnie kwiatów hahaha
-Wiec chce je zjesc-palnela go w lepetynke lekko -Zejde na dol. Nie bede tu lezec clay dzien-wygramolila sie z lozka
- Ok... Mam nadzieję, że uda się coś zamówić w tym stylu... Będę czekał na dole..- powiedział i sobie poszedł.
Maria ubrala szybko jakas sukieneczke na siebie i uczesala wloski. Zeszla na dol i szukala go
w salonie siedział, relaksował się po tym jak zamowil im żarcieee
To go tam znalazla. Podeszla, nachylila sie i zamoast za jakas szmate to go tam zlapala za buzke i pocalowala
Odwzajemnił i zerknął na nią - Dalej nie masz dość?