Nie jesteś zalogowany na forum.
I trzymala najpierw tak raczki, a potem jesna raczka dotykala glowki jego penisa jak sie ocieral tak dobrze -Nie jestem naiwna...-wymruczala
- tak ci się teraz podoba....
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Podoba...-przyciskala go do lechtaczki -Tak szybko jestem mokra przy tobie...
Uśmiechnął się - Nie mam co do tego żadnych uwag....- złapał ją za rękę i się wbił chujkiem do środka
-O fak...do samego konca...faaak-jeczala podniecona i patrzyla na jego buzke
- Wiem co lubisz... - powiedział nachylajac się do niej i już się rozkręcił na dobre chujkiem
Zlapal go za ramiona i zaczela sapac -Poliz mnie...
nie chciał wiedzieć gdzie hahahaha więc ją pocałował w usta! i dalej się pchał chujkiem jak króliczek i conan barbarzynca, bo już baaaaardzo długo musiał czekać na moczenie
Chciala w usta ale najpierw polizania a nie od razu calowania ha no ale coz. Odwzajemnila i podrapala go po plecach jak ja tak dobrze posuwal
- Bądź grzeczna... - powiedział zerkając na nią.
-tak jest, kochanie-odparla i calowala go zachlannie i juz go sciskala po tylku
- Zapomniałaś dodać panie... - powiedział i dobił się do oporu
-Tak jest Panie...-powiedziala w wielkim podnieceniu i sapnela glosno. Czula ze szybko dojdzie
złapał ją za ryjek - I zawsze masz tak mówić... jasne?
Patrzyla mu w oczy podniecona bardzo -Jasne...Panie.
Uśmiechnął się i ją pocałował. - W nagrodę dostaniesz orgazm....
-Czekam na to...jestes boski-pochwalila go po pocalunku i sama sie pchnela w gore
musiał jej robić na złość i dopychał się wtedy mocniej, aby jej uniemożliwić pchanie się do góry
-Zrob to teraz...dojdzmy razem-wyszeptala mu przy ustach i sie nimimocierala
- Niecierpliwa z ciebie dziewczynka....- no i już się pchał tak ładnie jak wcześniej i się szczęsliwie spuścił w jej cipke
I ona doszla sciskajac go gdzie popadlo i jevzala seksownie. Rowniez sie wila pod nim jak mogla
Na tyle jej pozwolił hahaha a potem się wycofał i położył obok niej, a potem się wbił od tyłu w jej cipkę i dalej sobie używał, bo MÓGŁ
-O tak...wiesz co dobre...-spojrzala jak sie w nia pcha -Ale mnie podniecasz...uhh.
- Lubię Cię zaskakiwać.... już niedługo tylko tak będziemy się pieprzyć....
-Nieprzeszkadza mi ta pozycja...i wymyslimy jeszcze jakies. Nie bedzie nudno, obiecuje.