Nie jesteś zalogowany na forum.
No to zrpbila to jeszce raz. Wziela do oporu i czekala az znowu ja docisnie:(
wiec ja docisnal, ale dłuzej przytrzymał.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
No to poddusil ja az jej sie zakrecilo w glowie. A jak sie wyrwala to znowu pelno sliny z jego sokami jej sciekalo:( fujka
to tym razem złapał ją za ryjek i sam się pchał chujkiem tak głęboko i długo jak chciał... Musiała mu zapłacić za wszystko, więc ją posuwał w ryjek jak mu się marzyło
No Marii bylo czasami niewygodnie ha ale dzielnie trwala i przyjmowsla do buzki. Bo sama to lubila. Zazwyczaj sie dziko posuwali
No i jak już jej ciekło po brodzie i dalej się bawił jak jemu pasowało to ofc w końcu mu się doszło, na jej ryjek.
Zlizala co mogla, a pozniej chwycila jego koszulke bo gdzies przy jej reku lezLa i wytarla po chwili buzie
Jakoś to zniósł dzielnie, założył spodnie i wyszedł jakby nigdy nic do siebie....
Nie zdziwilo jej to. Czula, ze tak wlasnie zrobi. Jednak go znala. Podniosla sie i poszla do lazienki. Umyla buzke i spojrzala na siebie w lustre
gdzie wyglądała jak jego dziwka hahaha
Mikie w sypialni zastanawiał się czy Maryśka wpadnie z awanturą czy nie...
Nie przejmowala sie tym. Bardziej ja nekala sytuacja z ochrona, ale starala sie to szybko wypedzac z glowy. Jak umylam buzke i zeby to poszla do lozka...alw jeszcze zalozyla jego gacie hahaha zdby jakby wlazl to zobaczyl ten wspanialy gest
hahahahhahaha jak to wyglądało hahahahah Nie poszedł za nią. Wziął prysznic i położył się do łóżka i zaraz zasnął.
A Maria sobid jeszcze w tych gaciacj zwalila jahahaha a potem je jednak sciagnela i poszla spac zmulona po orgazmie
Zabronił jej się dotykać!!! Rano się obudził, ogarnął się i zszedł do kuchni. - Każ dzisiaj ochronie zdjąć drzwi w pokoju, w którym nocuje Maria - powiedział do jednego z ochroniarzy i ten poszedł działać, a Mikie szykował śniadanie.
Maria brala prysznic i sie w szlafeoku wyszla do sypialni a tu ktos jej sciaga drzwi -Co robisz, idioto?!-podleciala od razu
- Szef kazał je zdjąć... - powiedział broniąc się, skoro od razu wrzeszczała na niewinnego chłopka:((
-Co za...uh!! Nie sciagaj tego! Jestem Pania tego domu!
- Proszę to ustalić z mężem... będzie łatwiej...
A Mikie uznał, że się podzieli z Maryśką śniadaniem, więc zrobił takie sniadanko
-nic nie sciagniesz! Wracaj do pracy-powiedziala i
Poszla szukac Miguela. Znalazla go w kuchni -Dlaczego ten czloiwk chcial sciagnac drzwi w mojej sypialni?
Spojrzał na nią - Dzień dobry, kochanie... Ja też się cieszę, że Cię widzę.... Jak spałaś?
Podeszla i sama go zlapala za mordke -Wspaniale...masturbowalam sie w twoich bokserkach.
Objął ją w pasie - Zabroniłem Ci się dotykać!
-Myslalam, ze tylko przy tobie...mozesz sobie wyobrazic jak to robilam i jak mi bylo dobrze...-i jak ja objal to sie otarla o niego
- Będziesz miała okazję pokazać... gdy już nie będzie drzwi... a teraz siadaj i jedz...
-Dlaczego wyciagasz te drzwi? Mam chodzic nago przy ochronie?-zapytala i usiadla do jedzdnia